Uw winkelwagen

DURAVIT 2ND FLOOR BADKAMER, EEN BADKAMER MET VISIE!

Een badkamer Duravit 2nd floor

duravit-second-floor-badkamer

Ons thuis ondergaat voortdurend veranderingen. Ook onze visie op een badkamer is veranderd. Zo wordt deze tegenwoordig niet
meer als afzonderlijke, geïsoleerde ruimte gezien, maar als een deel van een open, behaaglijk geheel. Veranderingen die om een bijpassend badkamerprogramma vragen: 2nd floor.

 

duravit-2nd-floor-wandcloset-wandbidet
De behaaglijkheid van deze lijn wordt geaccentueerd door de vele warme houten elementen, die weldadig met de witte keramische oppervlakken contrasteren, zoals hier in de variant kersen (decor). Van de 40 cm brede handwasbak tot de 120 cm brede wastafel, hangend aan de wand of met een zuil: in uiteenlopende afmetingen en vervolledigd door een modulair meubelsysteem geeft 2nd floor de vormgeving van moderne badkamers nieuwe impulsen. Veel bergruimte bieden de spiegelkast en de wastafelonderkast uit het op elkaar afgestemde, modulaire meubelsysteem. Het royale badprogramma biedt badkuipen met veel comfort, geïntegreerde bad in- en overloop combinaties als diverse opstapjes. Duravit 2nd floor een badkamer met visie.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: 2nd floor, Duravit, Sanitair, wandcloset, wastafel