Uw winkelwagen

DURAVIT DARLING COMPLETE BADKAMER OPLOSSINGEN

Duravit Darling.

Duravit Darling new
De badkamerserie Darling, van Duravit in samenwerking met designer Dieter Sieger, had in 1994 haar eerste grote optreden. Het design in combinatie met een betaalbare prijs, zorgde ervoor dat deze serie zich snel ontwikkelde tot everybody's darling. Samen met Michael en Christian Sieger, de zonen van Dieter Sieger, heeft Duravit de serie opnieuw aandacht geschonken en een compleet nieuw programma ontwikkeld. Van wastafel tot douche-wc en whirlpool. Aan het basisprincipe van veel design voor weinig geld is niets veranderd.

 

Filigrane randen en een cirkel als leidraad

Nieuw, visuele leidraad van Duravit Darling New is de filigrane rand, die zich zowel bij het keramiek alsook bij de meubels en baden terugkomt. Een ander designkenmerk is de harmonieuze cirkelvorm, die het verschijningsbeeld van de eerste Darling-serie al onverwisselbaar maakte. De vorm van de wastafel, een cirkel in een cirkel, treed naar voren. Andere eyecatchers zijn de meubelwastafels welke opvallen door een extreem vlakke keramische rand. De naden bij de onderkasten onderstrepen de filigrane constructie. Een bijzonder comfort biedt het wand-WC met 62 cm voorsprong: deze kan zelfs met de douche-WC-zitting SensoWash worden uitgerust en verbindt zo de design-standaard van Darling New met een nieuwe standaard aan hygiëne en comfort.

 

Duurzaam meubilair en jonge, frisse kleuren.

Duravit Darling new badmeubel

Daarbij zijn de meubels bijzonder duurzaam: veel gebruikte delen zoals afdekplaten, consoleplaten en wandboards zijn uitgevoerd in structuurlak en daardoor bijzonder resistent tegen krassen. Natuurlijk behoren ook hoge kasten, rolcontainers, spiegel en spiegelkasten in verschillende uitvoeringen tot het programma. Met in totaal 52 meubeltypen is Duravit Darling new het meest omvangrijke meubelprogramma van Duravit en toepasbaar in elke badkamer.

 

Baden met comfortrand en LED-verlichtingDuravit Darling newbad met ledverlichting

De baden volgen het stijlelement van het keramiek op bijzondere wijze. Onder de subtiele rand die rondom het bad loopt schijnt naar wens een zacht, wit licht via LED. Zo fijntjes als de badrand zich van de zijkant presenteert, zo comfortabel is hij aan de bovenzijde. Het bad is hier tot 11,5 cm verbreedt en schept met deze comfortrand een gemakkelijke zitgelegenheid of instaphulp wat niet alleen voor de oudere generatie een voordeel is. Door een speciaal door Duravit ontwikkelde "stijlzoeker", wordt kiezen geen kwelling maar een plezier.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Baden, Duravit, Sanitair, Darling, badkamermeuebels