Uw winkelwagen

DURAVIT INIPI, DURAVIT'S EERSTE SAUNA GELIJK EEN TOPPER!

duravit-inipi-frontDuravit Inipi "- de eerste sauna door Duravit

Een steen die is verwarmd in het vuur en met een hertengewei in de tent is genomen - dit beschrijft slechts een deel van een complex ritueel, die de Indianen van Noord-Amerika voor de ceremoniële reiniging en lichamelijke gezondheid hebben gerereserveerd. Het woord is "Inipi" en betekent in de taal van de Lakota Indianen "sweat it"..

Sauna leuk spel met scenario's

De sauna in de Duravit-zweethut, volgens het programma "Inipi" is, begint ook met een steen - in de vorm van een afstandsbediening met display. Alle functies worden bediend vanaf daar: temperatuur, vochtigheid, kleur en geluid - alles kan worden gedaan door "de steen" afzonderlijk. Aanbevolen combinaties kunnen worden gebruikt als gebruikersprofielen zijn opgeslagen. Bovendien zijn vooraf ingestelde scenario's mogelijk. "Jungle", "Desert", "Asia", "Mediterranea" of "Indische" ontvouwen, niet alleen in termen van vocht of temperatuur effect, maar worden ook begeleid door bijpassende geluid.

Technologie

De technologie achter al deze functies is ingewikkeld, maar voor de gebruiker onzichtbaar. Alle units zijn gemonteerd op een drager, dat in het verlengde van de zijwand volledig achter een houten paneel is verborgen. De instelling zijn uitbreidbaar. De controle van de oven met ventilator en de verdamper zijn altijd toegankelijk, maar nooit te zien. Zichtbaar blijft slechts een klein houten deur aan de voorzijde, die geopend kan worden. Dit is een tweede "Stone", zoals een vast gemonteerde controle, een AUX-poort, en een depot voor dergelijke apparaten.

duravit-inipiMood achterzijde

De cabine zelf presenteert zich, dankzij de technologie verborgen in een uitzonderlijk helder en transparant ontwerp. De basis is een frame gemaakt van hout, de voorste en achterste is glas . "Mood maker" is in de achterzijde glazen wand, de straling van de onderste LED bars tot wand. Het werpt een lichte uitstraling, de intensiteit in termen van hun gelijk. Transverse vorminge houten vormen een parallel met optisch zetel elementen. Op twee niveaus, nodigt U uit om de zetels zowel in de breedte als in de lengte te ervaren. Met bijkomende elementen op beide niveaus kunt zelfs een continu oppervlak te creëren. Zoals de hoofdsteunen zijn alle extra elementen uit licht Aspen hout.

ruimte besparend ontwerp voor "solo" en "Ama"

Voor alle elementen heeft Duravit heeft een ruimtebesparend ontwerp bedacht. Inipi biedt genoeg ruimte voor twee personen en wordt geleverd met een afmeting van slechts 235x117 cm met een hoogte van 222 cm solo uitgevoerd. Het alternatief heet "Inipi Ama." "Ama" betekent "natte" en staat voor een volledige douche, die aan de voorzijde of als uitbreiding een van de zijden kan worden uitgerust. Een houten sokkel kan op verzoek worden bijgevoegt aan voorzijde. De kranen in de  douche zijn van Hansgrohe.

Hout als een aansluitende deel

Via het kader van hout kan ook een perfecte boog naar de badkamer en woonkamer worden gecreëerd. Hout is het element van eenwording in de badkamer en de keramische elementen, en nu ook de sauna om een harmonisch geheel te vormen. Of het nu moet combineren met witte hoogglans lak, gekalkt eiken, Amerikaans kersen, Amerikaanse walnoot, as-boom, palissander, teak, wenge, ebbenhout of Macassar - alles is nu geëvenaard.


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: Badkamer, Duravit, Inipi, Sauna