Uw winkelwagen

DURAVIT OVERTUIGT OP HET GEBIED VAN DESIGN

RedDot en iF Award voor Duravit P3 Comforts, c-bonded en Darling New

Duravit Darling New c-bonded

Duravit focust verder op intelligent toegepaste techniek, hoogste kwaliteit en goed design. Ook in dit jaar wordt de hoge designcompetentie door talrijke onderscheidingen bevestigd. In het begin van het jaar werden de producten van de serie P3 Comforts en de c-bonded technologie met de Red Dot Product Design Award 2017 onderscheiden. Het toilet uit de serie Darling New met Rimless spoeltechnologie en de douche-wc-zitting SensoWash Slim en ook de c-bonded technologie werden met de iF Award beloond.
 

DE DESIGNKLASSIEKER DARLING NEW

Om tegemoet te komen aan de hoogste eisen op het gebied van vormgeving in de badkamer, heeft Duravit een innovatief, wereldwijd uniek productieproces ontwikkeld, waarbij het keramiek van de meubelwastafels en de meubeloppervlakken van de wastafelonderbouwkasten tot een perfect geheel worden verbonden. Met deze volledig unieke optiek wordt de wasplaats een meesterstuk. Duravit heeft de c-bonded technologie voor het eerst toegepast met de design serie Darling New in verbinding met het meubelprogramma L-Cube.

Darling New SensoWash Slim Duravit
 

SensoWash Slim

Harmonieuze cirkelvorm en verfijnde kanten zijn het leidmotief van Darling New, de designklassieker in het Duravit programma, welke samen met sieger design werd gerealiseerd. De highlight van de serie is het wandcloset in combinatie met de douche-wc-zitting SensoWash slim en Rimless technologie. Deze vlakke douche-wc-zitting verschilt door de uitgebalanceerde proporties nauwelijks van een klassieke wc. Het model SensoWash Slim maakt als puristische en voordeliger douche-wc variant, het hygiënisch comfort voor een breder publiek toegankelijk. Extra comfort biedt de open spoelrandvormgeving van de Rimless technologie met optimale spoelresultaten bij slechts 4,5 liter spoelhoeveelheid. Sinds 2016 is het wandcloset met een voorsprong van 57 cm beschikbaar.
 

Duravit P3 Comforts

Met P3 Comforts, ontworpen door Phoenix Design, zet Duravit een moderne comfort gedachte om. Eenvoudige geometrische vormen zijn zo aangepast, dat ze als esthetisch rustgevend in de badkamer worden waargenomen. Zo past de serie als vanzelfsprekend in onze leefwereld.

Duravit P3 Comforts

“Meer dan 160 Design Awards, sinds het begin van de jaren negentig, zijn een belangrijk en sterk teken voor de internationale waardering van ons werk.” Zegt Voorzitter van de raad van bestuur Dr. Frank Richter. “Duravit heeft een precies geformuleerde, herkenbare en unieke designtaal die begrijpelijk in archetypische basisvormen is verankerd. Wij zijn modern, maar niet modieus, we zijn altijd tijdloos en eerder minimalistisch dan weelderig. En dat is precies datgene, wat op de lange termijn overtuigt.

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws