Uw winkelwagen

E-PANEL ELEKTRISCHE DESIGNRADIATOREN VAN VASCO

Intelligente warmteafgifte met Vasco E-Panel

Vasco E panel designradiatorWil je echte comfort met elektrische verwarming? Kies dan voor de Vasco E-Panel, al jaren een vaste waarde in heel Europa. Vasco E-Panel elektrische radiatoren kunnen namelijk als geen ander voldoen aan de wensen op gebied van comfort en behoefte binnen ieder huishouden. Zij verwarmen ieder interieur op maat en zijn door hun verwarmingstechnologie een echte meerwaarde voor iedere te verwarmen ruimte, ook in de toekomst. Door de intelligente warmteafgifte verwarmen de Vasco E-Panel radiatoren iedere ruimte zoals het hoort, exact afgestemd om de behoefte en het gewenst comfort van iedereen. Vasco staat garant voor een stabiele temperatuur tegen een betaalbare prijs.

 

Efficiënte verwarming

Het Vasco E-Panel assortiment bestaat uit 14 horizontale en 1 verticale uitvoering met een vermogen van 500W tot 2.000W en is regelbaar van 5°C tot 30°C, waardoor het iedere ruimte uiterst efficiënt kan verwarmen. Door middel van een interne thermostaat zijn de radiatoren beveiligd tegen het te warm worden met als mogelijk gevolg een oververhitting. De bediening van de E-Panel is heel eenvoudig: één draaiknop voor aan- en uitschakelen en één draaiknop voor het traploos instellen van de temperatuur voor de meest ideale comfort.

 

Geen aparte thermostaat meer nodig

Met een Vasco E-Panel is een aparte thermostaat overbodig geworden. Elke radiator in iedere ruimte stel je gewoon apart in op de gewenste temperatuur voor die ruimte. Hierdoor krijg je gegarandeerd op elke moment en in elk vertrek de gewenste temperatuur voor meeste comfort. Wil je in de temperatuur graag een graadje hoger? Geen probleem, met één handomdraai is de Vasco E-Panel op de juiste temperatuur in te stellen.

Vasco E panel radiator bedieningspaneel

Evenwichtig design

De E-Panel is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: geribd en vlak. Beide uitvoeringen hebben een perfecte afwerking waarbij elk detail bijdraagt aan het stijlvolle geheel en mede door de compacte vormgeving zorgt het voor een evenwichtig design. De Vasco E-Panel radiator is klein van formaat en heeft een extreem hoog rendement.

 

Duurzaam

De horizontale uitvoeringen zijn verkrijgbaar in een hoogte van 600 mm en een breedte van 500 tot 1200 mm. De verticale uitvoering heeft een formaat van 1800 mm hoog en 600 mm breed. Elke E-Panel combineert bedieningsgemak met comfort in de puurste zin van het woord. Met een minimum aan materiaal maakt de E-Panel zo optimaal mogelijk gebruik van de elektriciteit, hetgeen bijdraagt aan het duurzame karakter van de verwarming. Door zijn uitgekiende technologie staat de E-Panel garant voor het op ecologische wijze omgaan met energie.

 


Gepubliceerd in: Radiatoren Gerelateerde artikelen: Vasco E-Panel, Vasco designradiator, Vasco verwarming