Uw winkelwagen

EASYDRAIN MODULO NIEUWE DOUCHEGOTEN

Easydrain modulo

Easydrain modulo douchegotenDrie geheel nieuwe series worden aan het uitgebreide pakket douchegoten van Easy Drain toegevoegd. Geheel modulair opgebouwd zal het aan iedere wens voldoen. Alle vrijheid voor particulier en installateur.
De Easy Drain Modulo serie is in drie uitvoeringen verkrijgbaar:

Easy Drain Modulo Basic
De basis voor iedere badkamer met ruime keuze in roosters en een riante afvoercapaciteit.

Easy Drain Modulo TAF
Subtiele edelstaal omlijsting en het gepatenteerde TAF systeem is de waarborg voor de waterdichtheid.

Easy Drain Modulo TAF WALL
Naadloze waterafvoer langs de wand met unieke muurverbinding waardoor er een zeer fraaie afwerking ontstaat. En de waarborg voor de waterdichtheid.

U bepaalt het karakter van uw badkamer. U stelt uw Easy Drain product modulair samen. Kies de uitvoeringsvorm die uw voorkeur heeft. Maak uw keuze uit het ruime assortiment roosters en combineer dit met een inbouwdeel voor een naadloze montage.

Meer vrijheid. Meer design
Naast de Easy Drain Modulo serie komt er ook de Easy Drain Modulo Design serie. Geef uw badkamer iets extra's met een bijzondere designomlijsting en stijlvolle roostercollectie van de Easy Drain Modulo Design serie. Zo vindt u in deze serie glas, tegel, gepolijste en verchroomde roosteruitvoeringen. Allemaal verwerkt binnen een subtiele edelstaal omlijsting plus de waarborg dat het waterdicht is. Door de geringe inbouwhoogte is de Modulo zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.
Dus niet alleen mooi, maar ook functioneel. Topkwaliteit, design en duurzaamheid gaan hand in hand. Precies wat u van een echte Easy Drain mag verwachten.


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, douchegoot, Easydrain, inloopdouche