Uw winkelwagen

EEN GERAFFINEERDE EXPRESSIE MET LAFAENZA ORO BIANCO TEGELS

Creëren met Oro Bianco tegels van LaFaenza

LaFaenza Oro Bianco badkamertegelsHedendaagse woningen bevatten vaak minder woonoppervlakte en bieden kleinere ruimtes die meer doordacht en georganiseerd zijn. Dankzij slim meubilair kunnen deze ruimtes gezelliger, comfortabeler en nog ruimer worden. Verlichting, kleur en formaten spelen een fundamentele rol in deze transformatie door zowel stijl als geavanceerde functionaliteit te bieden. Als je meer ruimte om je heen wilt, ga dan verticaal. Kies voor het decoreren van ruimtes een elegant, minimalistisch designmeubilair. Selecteer een lage milieubelastende verlichting, lichte materialen en luchtige kleuren, zonder een paar extra's van intense intensiteit te vergeten. Deze keuzes, geleid door je eigen persoonlijke gevoel voor stijl, kunnen natuurlijk helpen om te voldoen aan de meer praktische vereisten van licht en ruimte. Zeker als ze ingericht worden met de gratie en elegantie van marmer die de keramische tegels van LaFaenza uit de Oro Bianco tegelcollectie reproduceren.

LaFaenza Oro Bianco vloertegels
 
 

Wand- en vloertegels met travertin marmer decoraties

LaFaenza Oro Bianco is een klassieke collectie met een zeer verfijnde smaak die perfect is voor het decoreren van badkamers of andere ruimtes in het interieur, met klasse en elegantie. Travertin marmer, Oro Bianco of witgoud genoemd door de oude Romeinen, is nu een LaFaenza vloer- en wandtegel geworden met een zeer eigentijds formaat dat de elegantie van de kenmerkende klassieke stijl behoudt. Dit is een collectie van tegels die gebaseerd is op elegantie en verfijning. Een collectie die van uw badkamer een locus-amoenus maakt - de ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van alle luxueuze pracht van het oude Rome. Deze perfecte combinatie van klassieke en eigentijdse stijl wordt geleverd in vijf verschillende tinten en een breed scala aan decoraties om omgevingen te creëren die zowel persoonlijk als zeer verfijnd zijn.
LaFaenza Oro Bianco tegels
 
Bij het samenstellen van de Oro Bianco (witgoud) collectie zocht LaFaenza naar inspiratie voor een prestigieuze steen die al sinds de oudheid wordt gebruikt voor grote, prachtige monumenten, van Romeinse amfitheaters tot de zuilengalerij van Vaticaan en van meesterwerken van Bernini tot moderne beeldhouwkunst. Travertin marmer werd door de oude Romeinen als een funderingsmateriaal gebruikt voor allerlei soorten bouwwerkzaamheden, van individuele huizen tot enorme monumenten en het straatmeubilair van hele steden, zoals het oude centrum van Ascoli Piceno.

LaFaenza Oro Bianco tegels
 
 
 

Tegels geïnspireerd op klassiekers

LaFaenza heeft dit klassiek geïnspireerde materiaal van wand- en vloertegels geïnterpreteerd in een hedendaagse versie met een scala aan functies, waaronder twee oppervlakafwerkingen, vier verschillende formaten en vijf moderne kleuren, waaronder Onyx White, Grey, Almond Earth, Light Brown Sienna and Mocha. Deze lichtere tinten van keramiek mengen zich sierlijk in huiselijke omgevingen en hun grote formaten creëren een harmonieuze combinatie die gratie en balans biedt. De travertin marmerader creëert ook een subtiele vibratie en een echte sensatie van de natuur. En dankzij de reeks vloer- en wandtegeldecoraties die de Oro Bianco tegels completeren, kunnen vooral excentrieke en verfijnde geesten zich ten volle uiten.

LaFaenza Oro Bianco wandtegels

 


Gepubliceerd in: Tegels