Uw winkelwagen

ELEGANTE RIHO BOLZANO BADKAMERMEUBELEN

Strakke lijnen met het Bolzano badmeubel van Riho

Riho Bolzano badkamermeubelenRiho heeft hun assortiment uitbreidt met de elegante serie Bolzano badkamermeubelen. Deze stijlvolle Bolzano serie vormt met zijn rechthoekig design een smaakvol geheel. De vierkante keramische wastafels worden gekenmerkt door de strakke lijnen en horen specifiek bij de badkamermeubelen uit de Riho Bolzano serie. Ook hierbij staat de eenvoud centraal.

Deze wastafels zijn in 4 verschillende maten leverbaar: 60, 80, 100 en 120 cm. Door de strakke vorm zorgen deze wastafels voor een moderne uitstraling van de badkamer, maar geven tegelijkertijd toch een behaaglijk, warm gevoel. Naast de badkamermeubelen en wastafels in verschillende afmeringen omvat de nieuwe Riho Bolzano serie alles, van materialen tot toebehoren, om van elke badkamer, hoe groot die ook is, iets unieks te maken. Badmeubelen van Riho staan garant voor efficiëntie en functionaliteit waarmee tal van indrukwekkende combinaties en variaties mogelijk zijn.

Riho Bolzano dubbele wastafel

Strak, smaakvol en eigentijds

De greeploze fronten uit de serie Riho Bolzano badkamermeubelen zorgen voor een strak, maar vooral eigentijdse look. De fronten zijn leverbaar in 5 verschillende soorten: 3 soorten fronten met een levensechte houtnerf, een semi hoogglans front en een mat witte front. Om de ruimte in de badkamer zo optimaal mogelijk te benutten hebben de keramische wastafels een diepte van 45 cm. Hierdoor blijft er zoveel mogelijk ruimte in de badkamer zelf ter beschikking, maar is het gebruik van de wastafel toch comfortabel.

Een extra sfeervolle toevoeging zijn de met aantrekkelijke led designverlichting uitgevoerde spiegels. De in dezelfde frontkleur uitgevoerde spiegelkasten zorgen bovendien voor een praktische toevoeging van extra opbergruimte. De hoge kast is leverbaar in de maten 171,5 x 35 x 32 cm. De Riho Bolzano badkamermeubelen kenmerken zich door de eenvoud, het praktische gebruik en vooral de grote functionaliteit en expressie. Bovendien biedt Riho met deze serie een hoge kwaliteit, en dat tegen een uiterst geschikte prijs. De Riho Bolzano badmeubel wordt standaard geleverd met ruimtebesparend sifon, alsmede een pop-up afvoerplug.

Houtdecor kleuren Riho Bolzano


Gepubliceerd in: Badkamermeubels