Uw winkelwagen

ELISE BADKAMERMEUBELEN ZIJN OOGSTRELENDE ONTWERPEN

Natuurlijke rust ervaren met ELISE badmeubelen

Elise badkamermeubelIeder ELISE badkamermeubel wordt gekenmerkt door een uniek ontwerp en een tijdloos design. Een badmeubel dat door zijn uitstraling rust en beleving lijkt toe te voegen aan het interieur van de badkamer. Het gevoel en de indrukken die de natuur ons laten ervaren vormen de inspiratiebron voor de pure design badmeubelen van ELISE. Vakmanschap en liefde voor het vak staan borg voor kwaliteit, oog voor detail en een nauwkeurige verwerking van de hoogwaardige materialen. In combinatie met de bijzondere ontwerpen en het vooruitstrevende design van het ELISE badkamermeubel ontstaat een unieke natuurlijke oase van beleving, stijl en rust.
 
Elise badmeubel
 

Individueel badkamerdesign met ELISE meubelen

Geen standaardmodellen van verschillende series met badkamermeubelen maar vooral veel mogelijkheden om zelf de uitvoering en de materialen van uw ELISE badmeubel samen te stellen. Afwerkingen in houtfineer, melamine en spuitwerk die samen met de Hi-Macs wastafelbladen het uitzonderlijke ontwerp onderstrepen. Hi-Macs is een zogenaamd Solid Surface materiaal dat een meer vrije vormgeving mogelijk maakt en het wastafelblad en de wasbakken tot één vloeiend geheel laat samensmelten. Een ander groot pluspunt van dit materiaal is het bestand zijn tegen vuil, vlekken en chemische stoffen waardoor Hi-Macs wastafels makkelijke schoon te houden zijn.
 
elise badkamermeubel

De finishing touch voor de badruimte

Naast vrijheid in maatvoering, keuze in materialen voor de onderkast en vormgeving van het wastafelblad biedt ook de verlichting voor de spiegel alle mogelijkheden. Directe spiegelverlichting of juist op zoek naar combinatie mogelijkheden met sfeer verhogend licht, met ELISE badkamerspiegels is dit allebei mogelijk. Praktisch LED licht dat ondersteund bij het gebruik van de spiegel en sfeerlicht als bijdrage aan een prettig verblijf in de badkamer. Bijpassend bij de maatvrijheid van de meubelen zijn ook de LED spiegels op maat beschikbaar. Voor de finishing touch zijn er ook bijpassende losse meubels, kasten of kastdeuren beschikbaar. Bijvoorbeeld voor de combinatie met kastdeuren of kastmeubels voor een inloopkast. Wilt u ook pure rust ervaren in uw badkamer, Bad & Design informeert u graag over de (maatwerk) mogelijkheden van een ELISE badkamermeubel.

Elise badmeubel

 


Gepubliceerd in: Badkamermeubels