Uw winkelwagen

EMCO ASIS NIEUWE WC-MODULE

Opgeruimde toiletaccessoires met EMCO Asis

Emco Asis toiletaccessoiresBegin dit jaar heeft Emco een nieuwe module voor het Asis ruimtebesparende systeem, voor met name het wegbergen van de toiletaccessoires, gepresenteerd. Deze noviteit met een frameloos glasoppervlak vertegenwoordigt de consequente doorontwikkeling van dit veelzijdige ruimtebesparende opbergsysteem en biedt tegelijkertijd een uitbreiding van de vormgevingsmogelijkheden voor de wc. Het aanbod van de in het voorjaar van 2016 succesvol ingevoerde module 2.0 werd uitgebreid met een variant met zijdelingse papieruitvoer. Hierdoor kon de deur frameloos worden uitgevoerd in glas, wat de module een bijzonder puristisch uiterlijk geeft zonder de functionaliteit in te perken.
 

Emco toiletaccessoires weggeborgen

Met de onderstaande pluspunten van de Asis zorgt Emco niet alleen voor een veelzijdigheid aan ruimte en stijlvol design maar zeker ook voor een handige opbergruimte met geïntegreerde toiletaccessoires.
• Consequente doorontwikkeling van het Asis ruimtebesparende opbergsysteem
• Wc-module met gereduceerde hoogte in klassieke uitvoering voor kleine wandoppervlakken
• Frameloze glazen variant met zijdelingse papieruitvoer
• Betrouwbare papieruitvoer door een innovatieve technische ontwikkeling
• Plaatsbesparende inbouw in voorwandmontagesystemen
 

Emco toiletaccessoires weggeborgen

Achter het egaal glazen front verbergt de bijna vlak gemonteerde module een toiletborstelgarnituur, een vak voor reserverollen en een papierhouder die verticaal georiënteerd is. Op deze manier kan het papier bij gesloten deur gemakkelijk zijdelings worden uitgenomen. Door de bijzondere papieruitvoer, een innovatieve en gepatenteerde techniek, blijft het toiletpapier op zijn plaats als het glasfront wordt geopend door zacht drukken op het oppervlak (push-to-open-mechanisme). De scharnieren van de deur kunnen naar keuze links of rechts worden uitgevoerd.

Emco Bad Asis WC-Module
 

In te bouwen naast het inbouwreservoir

De Emco Asis wordt gepresenteerd, met een zwart of een optiwhite glazen front, als plaats besparende, functionele elementen. Samen met het bijbehorende inbouwraam kunnen ze eenvoudig en snel in alle gangbare voorwand-installatiesystemen worden ingebouwd. Het inbouwraam vervult daarmee twee functies: enerzijds: plaatshouder tijdens installatie en afwerking en anderzijds als hulp bij het positioneren van de module. Met de Emco Asis zijn de toiletaccessoires fraai opgeborgen in een design module maar toch onder handbereik beschikbaar.

 

 


Gepubliceerd in: Accessoires, Badkamermeubels