Uw winkelwagen

EMCO ASIS PURE EN ASIS FLAT SPIEGELKASTEN

Optionele LED-wastafelverlichting voor basismodel lichtspiegelkast

Emco Bad Asis pure en flatEmcobad presenteerde op de ISH 2017 in Frankfurt een aantrekkelijke verlichtingsoptie voor de succesvolle EMCO series ASIS pure en ASIS flat spiegelkasten voor in de badkamer. Hierbij gaat het om een in de onderzijde van de lichtspiegelkast geïntegreerd LED lichtelement, dat de directe omgeving, zoals de wastafel en accessoires extra en effectief verlicht.
Met de bijkomende verlichtingsoptie stelt de fabrikant een voor dit prijssegment buitengewone licht- en designvariant beschikbaar. De zacht stralende LED lichtbron kan ook gebruikt worden als oriëntatie- en/of nachtverlichting in de badkamer. De nieuwe verlichting aan de onderzijde en de standaard spiegelverlichting zijn separaat bedienbaar.
 
Emco Asis pure flat

 
 
 
 
 

EMCO spiegelkasten Asispure en Asisflat

De twee series lichtspiegelkasten onderscheiden zich enkel in de diepte van de kast, met 153 mm (Asispure) en 113 mm (Asisflat), en zijn beide uitgevoerd met een LED spiegelverlichting en een hoogwaardige uitvoeringsdiversiteit. Dubbelzijdig uitgevoerde spiegeldeuren met een soft-close sluiting en traploos verstelbare planchetten uitgevoerd in kristalglas. De lichtspiegelkasten voor de badkamer zijn in diverse commerciële maatvoeringen leverbaar, met één deur in 500mm en 600mm breed en als tweedeursvariant in 600, 800 en 1000mm breed. De 1200mm versie is uitgevoerd met drie deuren.

 
• Aantrekkelijke uitbreiding voor de pure- en flat-series
• LED verlichting in de onderzijde geïntegreerd, apart schakelbaar
• Ook bruikbaar als oriëntatie en/of nachtverlichting
• Optie beschikbaar op alle bestaande maatvoering

 


Gepubliceerd in: Accessoires, badkamer nieuws