Uw winkelwagen

EMCO LICHTSPIEGELS MET COSMETICASPIEGEL

Emco spiegels

Emco lichtspiegelsEmco lanceert een geheel nieuw programma lichtspiegels met uitzonderlijke lichteigenschappen en een unieke primeur: enkele modellen hebben een geïntegreerde cosmeticaspiegel in het spiegelvlak.

Het nieuwe programma bestaat uit acht verschillende lichtspiegels in zes verschillende formaten: twee varianten met een geïntegreerde cosmeticaspiegel, drie varianten met verticale lichtelementen en drie varianten met horizontale lichtelementen.
De modellen met geïntegreerde cosmeticaspiegel hebben een hoogte van 600 mm en zijn verkrijgbaar in twee breedtes: 900 en 1.200 mm. De geïntegreerde cosmeticaspiegel heeft een driemaal vergrotende spiegel met een diameter van circa 200 mm, die naadloos opgaat in het totale spiegelvlak. Een verticaal lichtelement zorgt ervoor dat de cosmeticaspiegel wordt afgescheiden van het overige spiegelvlak. De cosmeticaspiegel kan zowel links als rechts worden geplaatst.

Daarnaast bestaat het assortiment uit drie spiegelvarianten met elk twee verticaal geïntegreerde lichtelementen die over de gehele hoogte (600 mm) lopen. Verkrijgbaar in de breedtes: 600, 900 en 1.200 mm. De andere drie lichtspiegels zijn voorzien van een horizontaal geplaatst lichtelement aan de bovenzijde van de spiegel. Maatvoering (bxh): 600x900, 900x700 en 1.200x700 mm.
Alle modellen van deze Emco serie zijn voorzien van geïntegreerd onderlicht dat zowel gescheiden van de spiegelverlichting als onafhankelijk van de ruimteverlichting kan worden gerealiseerd


Gepubliceerd in: Accessoires Gerelateerde artikelen: Accessoires, Emco, Spiegels, verlichting