Uw winkelwagen

EMCO VARA ACCESSOIRES

Emco Vara.

Emco Vara accessoiresEmco presenteerd de nieuwe, variabel vorm te geven serie Vara die bestaat uit een basisassortiment met klassieke badkameraccessoires en acht verschillend vormgegeven designelementen.

Terwijl de badkameraccessoires met helder gedefinieerde vormen allemaal een uniform design hebben, bestrijken de designelementen met hun veelvoud aan variaties vrijwel alle actuele stijlrichtingen. Het doorslaggevende voordeel daarbij is de vrijheid om de basiscomponenten te combineren met een bepaalde designelementvariant en zo een serie badkameraccessoires te creëren op basis van individuele voorkeuren. Als hulp bij de keuze van op elkaar afgestemde combinaties biedt Emco de praktische Stylefinder aan, die voor elk designelementalternatief adviezen bevat voor bijpassende keramiek- en armatuurproducten.

 

Emco Vara

Met de veelvoud aan variaties van de acht stijlrichtingen kan de sfeer van de badkamer worden bepaald, van klassiek of puristisch tot modern of sierlijk. Kernelement van de klassieke badkameraccessoires van de serie Vara is een krachtige, vlakke rechthoekband, die consequent door het hele assortiment heen loopt. Deze geconcentreerde, heldere lijnvoering krijgt momenteel een uitgesproken positieve reactie op de markt, omdat deze een fraai vormgegeven en expressief alternatief voor de talloze modellen met ronde buizen vormt. Het assortiment badkameraccessoires van de Emco Vara bevat in totaal 16 verschillende artikelen, die zijn vervaardigd van verchroomd messing en gegalvaniseerd gegoten zink. Glazen elementen bestaan al naar gelang hun functie uit mat of helder kristalglas.

 


Gepubliceerd in: Accessoires Gerelateerde artikelen: Accessoires, badkameraccessoires, Emco