Uw winkelwagen

ETOILE EN ESPRIT NIEUWE TEGELS VAN REX CERART

Etoile de Rex tegels creëren een magisch evenwicht tussen lijnen en kleuren

Etoile de Rex tegels badkamerEen selectie van nieuwe en zeldzame marmerafwerkingen, met een sterke decoratieve impact, die gebaseerd zijn op natuursteen uit zeer afgelegen geografische gebieden. Verfijnd en elegant stellen de wandtegels en vloertegels van Étoile de Rex zachte en glinsterende oppervlakken voor die teruggaan naar de glorie van weleer. De tegelcollectie is geïnspireerd op een selectie nieuwe en zeldzame marmerdecors, die het interieur impact en statement meegeven, gebaseerd op verschillende vindplaatsen van natuursteen. Het varieert van de Toscaans Emiliaanse Apennijnen met de prachtige beige en ivoren nuances van Cremo Delicato tot aan de magnetische groenachtig blauwe tinten van Amazoniet, een mineraal gevonden in Brazilië.

Etoile de Rex tegels badkamer ensuite
 
 
 

Wand- en vloertegels in zeven kleuren

Met de verschillende decors en kleurtinten van Étoile de Rex vloertegels en wandtegels ontstaat een bijzondere balans die de zintuigen prikkelen door de toeschouwer uit te nodigen om de verfijnde chromatische intensiteit te voelen. Een perfecte mix van elegantie die voortkomt uit de verrassende variëteit van de natuur en de modernste productietechnologie voor keramische tegels. Het herdefiniëren van het materiaal met behoud van zijn oorspronkelijke gevoel is het grootste doel van dit merk, altijd alert op evoluties in stijl.
Etoile de Rex tegels
 
 

Florim Magnum Oversize tegels

De serie biedt tegels in zeven kleuren die kunnen worden gebruikt voor vloeren en wanden, hetzij afzonderlijk of gecombineerd. Vier grafische afbeeldingen versieren zowel de traditionele afmetingen als het ontwerp van de Florim Magnum Oversize grote tegels of tegelplaten. De andere drie (étolie brown river, étoile illusion en étoile symphonie) hebben alleen de modulaire Magnum afmetingen in 60x240cm, 120x240cm, 60x120cm en tenslotte de maat 120x120cm.
 

Esprit de Rex tegels bieden een informeel minimalisme met een retro smaak

Geavanceerde texturen en heldere kleuren voor wanden en voeren in het interieur zorgen voor tegels met een sterke decoratieve impact die doordrenkt is van individualiteit. De Esprit de Rex tegelserie herinterpreteert de materialiteit en het minimalisme van cement op een nieuwe en suggestieve manier. Drie verschillende texturen, twee kleuren en een grafische decoratie met een retro sfeer kunnen gecombineerd worden voor een elegante en functionele uitstraling. Esprit de Rex wand- en vloertegels zijn het resultaat van het analyseren van de balans tussen chromatische afdrukken en architecturale proporties.

Esprit de Rex tegels badkamer
 

Ook in grote tegelmaten

De serie Esprit van Rex Cerart biedt drie verschillende esthetische effecten - van de meest natuurlijke tot de meest rustieke - en twee kleuren (moka and grigio), zowel in traditionele maten als in de grote Florim Magnum Oversize (tot 120x280cm met een minimale dikte van 6 mm). De projectnuances combineren grafische decoraties met retro-stijl, in de maat 20x20cm, voor een betegeling met een sterke decoratieve impact. Drie verschillende texturen, twee kleuren (moka en grigio) en een decortegel werken als een team samen om voortdurend een elegante en functionele balans te creëren. De perfecte individuele mix tussen decors, kleurtinten en combinaties van vloertegels en wandtegels kan samengesteld worden.
 
 
Esprit de Rex tegels

Esprit de Rex vloertegels


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Tegels