Uw winkelwagen

FALPER WAVE EEN ELEGANTE WASTAFEL

De Wave wastafel van Falper straalt vereenvoudigde elegantie uit

Falper Wave wastafelEen voorproefje van Falper’s nieuwste badkamerproducten werd gepresenteerd op de Salone 2018 in Milaan, het mekka van creativiteit en interieurdesign. Minimalisme en verschillende materialen zoals Cristalplant en marmer komen samen in het nieuwe Falper Wave wastafel element. Het grote succes van de Salone del Mobile Milano 2018 en de indrukken van de bezoekende architecten bevestigt het badkamermeubilair van Falper als referentiepunt voor de markt. Innoverend in vorm en functie, dankzij de handtekening van enkele van de meest prestigieuze Italiaanse en internationale designontwerpers.
 

De Wave wastafel

Als een golf die bijna voorbij is. Het contrast tussen de uitwendige vierkante lijnen en de zachte variabele continuïteit van het wasbak gedeelte definieert de vormtaal van de Falper Wave wastafel. De uitvoering van de Wave wastafel in Carrera marmer wordt gecombineerd met een strak element gemaakt van het Solid Surface materiaal Cristalplant. De twee materialen raken elkaar niet, maar vormen toch een eenheid die een esthetische smaak combineert tot een wastafel met functionaliteit. Het tot elkaar brengen van deze twee unieke materialen in een geheel nieuwe vorm, laat de zuiverheid van het massieve Cristalplant en de aderen van Carrera marmer samensmelten tot een sanitair object met pure expressie.

falper wave
 

Badkamerdesign van Victor Vasilev

De ontwerpideeën van de architect Victor Vasilev zijn geïnspireerd op de voortdurende zoektocht naar formele en materiële zuiverheid. Zijn samenwerkingen hebben hem verschillende internationale onderscheidingen opgeleverd. Materie, inspiratie en bruikbaarheid versmelten onder de begeleiding van de geometrie om een taal te schetsen waar niets aan het toeval wordt overgelaten en waar de aandacht voor detail sterk naar voren komt om een onbetwistbare visuele en praktische samenhang te bereiken. De Wave wastafel voor Falper is zijn nieuwste creatie.
 

Falper een kwestie van stijl

Het Italiaanse Falper staat voor elegante en moderne producten die zijn ontworpen met een unieke, originele touch. Het badkamer assortiment bestaat uit badkamermeubels, wastafels, badkuipen en accessoires, die stuk voor stuk ontworpen en gemaakt worden om te voldoen aan de individuele behoefte van de gebruiker. De producten worden vorm gegeven door middel van traditioneel vakmanschap en gevoel voor detail maar met de nieuwste materialen en productiemethoden. Falper badkamerproducten weten het milieu te respecteren: elk paneel is ecologisch gecertificeerd, de houtafwerkingen zijn volledig op waterbasis en al het productieafval wordt gerecycled.
 
Falper Wave wastafel

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Sanitair