Uw winkelwagen

FAP HAVANNA TEGELS MET EEN 3D EFFECT

Fap Havanna

Fap HavannaTraditie en stijl in de vorm van warme en aantrekkelijke keramische tegels, dat is hetgeen de nieuwe badkamer tegelcollectie Havana van FAP Ceramiche wil weergeven. Een badkamer tegelcollectie met warmte en sfeer met een verfijnde, romantische stijl die nooit uit de mode raakt. De collectie is gebaseerd op de allure van de natuur en de eeuwenoude traditie van Majolica. Dit is de naam voor een grof en bros soort keramiek, bestaande uit gebrande klei, met een bont gekleurde beschildering van glazuur.

 

Havana is verkrijgbaar in de traditionele, niet-gerectificeerde 20x50 cm grootte met een reeks van zes glanzende kleuren: Cacao, Amaranto, Avio, Mandorla, Bianco en Nebbia en diverse decors. De kenmerken van de collectie zijn de originele texturen en elegante versieringen, die hun inspiratie uit de keramische ambachtelijke traditie verkrijgen. Een perfect voorbeeld hiervan zijn de glanzende damast bladeren in de Maiolica lijn, of de geavanceerde grafische patroon van Esagoni, die in twee tinten grijs beschikbaar is.

Fap Havanna wandtegels

Fap Havanna wandtegels

De wandtegels worden vergezeld door exclusieve 30.5x30.5 cm mozaïek tegels, verkrijgbaar in de zes kleuren van de collectie, samengesteld uit kleine steentjes met een 3D-effect die in de tegels gezet zijn als juwelen. De collectie wordt aangevuld met twee mooie inzettegels: Folk, leverbaar in een bloemen-versie in de kleuren Cacao, Amaranto en Avio of de versie met een mix van majolica patronen; en Natural, waarop wit wordt afgewisseld met donkere, heldere kleuren voor een subtiel genuanceerd effect.

 

FAP Ceramiche wil de gevoelens die voortvloeien uit een tijdperk van elegantie interpreteren en meegeven in haar Havana tegelcollectie zodat een ieder in staat is om deze te ervaren of her te beleven. Kleuren die de aura van weleer weerspiegelen en decoraties die prachtige fragmenten van majolica tegels hebben, om zodoende een vervlogen traditie met een hedendaagse, moderne touch aan de badkamer van uw dromen mee te geven.

 


Gepubliceerd in: Tegels