Uw winkelwagen

FIORANESE TEGELS URBAN TOUCH

Fioranese Urban Touch.Fioranese Urban Touch tegels

Geïnspireerd door aantrekkelijke nieuwe ideeën, gegenereerd door de grote namen in de Moderne Beweging die een voortrekkersrol gespeeld hebben in het gebruik van gewapend beton als een multifunctioneel element in de architectuur, is de Fioranese Urban Touch  de nieuwe optie voor interieurs. Ontworpen als een veelzijdige wand- en vloertegel met een betonuitstraling die goed aansluit bij de trend van industrieel minimalisme. Verschillende afwerkingsmogelijkheden en kleuren kenmerken deze veelzijdige porcellanato serie en vormen zodoende een uniek product dat zich niet alleen thuis voelt in moderne loft appartementen maar zeker ook in het wat meer klassieke interieur.

Geïnspireerd door aantrekkelijke nieuwe ideeën, gegenereerd door de grote namen in de Moderne Beweging die een voortrekkersrol gespeeld hebben in het gebruik van gewapend beton als een multifunctioneel element in de architectuur, is Urban Touch van Ceramica Fioranese de nieuwe optie voor interieurs. Ontworpen als een veelzijdige wand- en vloertegel met een betonuitstraling die goed aansluit bij de trend van industrieel minimalisme. Verschillende afwerkingsmogelijkheden en kleuren kenmerken deze
veelzijdige porcellanato serie en vormen zodoende een uniek product dat zich niet alleen thuis voelt in moderne loft appartementen maar zeker ook in het wat meer klassieke interieur.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: Tegels, vloertegels, Fioranese