Uw winkelwagen

FLAVIKER TEGELS STREET-ART EN VINTAGE-STIJL

Hyper en River tegels

Flaviker Hyper betonlook tegelsIn de interieur laboratorium van In Lab in Milaan zijn de nieuwe Flaviker tegels voor de badkamer, keuken en woonkamer voorgesteld. De tegelseries River en Hyper zijn de projecten die Flaviker heeft geselecteerd om de nieuwste trends voor wandtegels en vloertegels in het interieur te laten zien. Verschillende invloedssferen en de meest actuele stilistische trends zoals Street-art en vintage-stijl benadrukken de visuele kunst die gecreëerd kan worden in het interieur door keramische tegels. Met name de tegelserie Flaviker River combineert de homogeniteit van het oppervlak met de schoonheid van het fragment en plaatst zichzelf in de macrotrend die gekoppeld is aan materialen met texturen. Voor de gelegenheid wordt het tegeloppervlak geïnterpreteerd in een decoratieve Pebble compositie, waarbij het formaat aan de ruimte aangepast kan worden in het formaat.

Flaviker Hyper tegels
 
 
 

Visuele kunt met de Hyper tegels

Aan de andere kant vallen de Flaviker Hyper tegels op door zijn hyperrealistische stijl, die is geïnspireerd op de betonblokken die worden gebruikt in de industriële bouw. Bovendien lanceert het een belangrijke samenwerking met de Tattoo & Visual kunstenaar Tiziano Colella, auteur van de decoratieve Hyper capsulecollectie "Titti 4 Flaviker". De grafische onderwerpen - zoals Tiger en Rose - hebben een grote visuele impact; hier worden de technieken van muurschilderingen gecombineerd met de iconografie van de oude schooltattoos. De tegelcollecties voor wand en vloer zijn verkrijgbaar in 6 formaten, waaronder de decoratieve strook van 10x60 cm en de nieuwe grote tegelplaat van 120x270 cm, speciaal ontworpen voor residentiële hoogtes. Het palet heeft vier kleuren, met de tinten leer en de 'industriële' schakeringen van hedendaagse moodboards.

Flaviker Supreme wastafelmeubel
 

De grote tegelplaten van Flaviker bekleden het meubilair

De technologische innovatie van de keramische tegels van Flaviker overwint de traditionele toepassing op vloer en wand en transformeert het in een decoratief meubeloppervlak. Naast de nieuwe collecties, is het doel van Flaviker voor de volgende Cersaie slechts een meer veelzijdige en transversale toepassing voor te stellen van de grote tegelplaten die zowel meubilair als de badkamer omvat. Het keramische oppervlak kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een werkoppervlak, mede dankzij zijn extreem praktische gebruik en de hoge technische prestaties. Om dit potentieel te benutten, onthult Flaviker WIDE.12, een tegelserie die bestaat uit keramische platen van 160x320 cm met een dikte van 12 mm, geschikt voor werkbladen voor keukens.

Flaviker Hyper Supreme tegels
 
 
 
 
 
 

Groot formaat tegelplaten

Aan de andere kant vindt de veelzijdige look van de 7 mm brede tegelplaten ruimte in de collectie Bath Design, een lijn van badkamermeubilair die kan worden gecombineerd met vloeren en wanden om een totale look van Flaviker te creëren. U kunt kiezen voor hangende planken, planken voor accessoires, douchebakken, badkuipen en wastafels met een elegant en minimalistisch ontwerp, dat ook kan worden aangepast. Bovendien kunt u ook de tegels in groot formaat van het assortiment Flaviker Supreme selecteren die traditioneel de fijnste marmer soorten reproduceren. Onder de tegels met een hedendaags design valt de persoonlijkheid van de Hyper cementtegels op door zijn hyperrealistische en postindustriële stemming.
 
Flaviker Hyper decortegels

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Tegels