Uw winkelwagen

FOCUS E2 HANSGROHE

Phoenix Design

hansgrohe-focus-e2-250Geen enkele andere ruimte in huis ondergaat tegenwoordig zo’n grote verandering als de badkamer. De vooral doelmatig ingerichte wasruimte van vroeger wordt nu als persoonlijke wellnessruimte herontdekt en door de tijdloze, harmonieuze inrichting een plaats waar men zich terug kan trekken. Om aan deze nieuwe gestalte vorm te geven, komt douche- en kranenspecialist Hansgrohe met de nieuwe kranenserie Focus E2, een in design doorontwikkeld vervolg op de succesvolle Focus serie. Zij valt op door haar gereduceerde vormen (Design: Phoenix Design, Stuttgart/Tokio), in combinatie met slimme techniek en aantrekkelijke prijs.
Met haar elegante, slanke verschijning, een dynamisch naar voren gericht kraanhuis, ergonomische greep en zachte lijnenspel straalt de Focus E2 wastafelmengkraan de filosofie van de stijl ‘Elegance’ van de ‘World of Styles’ series volledig uit. Organische vormen zijn verbonden met minimalistische elementen, wat voor spannende contrasten zorgt. Als blikvanger fungeert de greep, met een geheel vlakke bovenkant en afgeronde hoeken, die de discrete luxe van de kraan onderstrepen. Zo past de Focus E2 ééngreeps wastafelmengkraan zich probleemloos aan de verschillende wastafelsituaties aan.

Combinatietalent
De nieuwe kranenserie Focus E2 is niet alleen universeel inzetbaar, ze laat zich ook ideaal met de douches van Hansgrohe combineren. Vooral de doucheprogramma’s Crometta 85 en Croma 100 zijn de perfecte partner voor de bad- en douchemengkranen uit deze serie. Een optimale oplossing voor een harmonieuze vormgeving van de badkamer komt daarmee uit één hand: Hansgrohe. Het bekende douchecomfort en kwaliteitskranen, die zich door duurzaamheid, bedieningscomfort en tijdloze vormen kenmerken.

Beproefde merkkwaliteit
Op het gebied van techniek en functionaliteit zet Hansgrohe bij de nieuwe Focus E2 kraan in op haar bekende merkkwaliteit. ‘Of het nu om particulier, openbaar of semi-openbare ruimtes gaat, deze nieuwe kranenserie is overal inzetbaar. Niet alleen door zijn design en aantrekkelijke prijs, maar ook door haar robuustheid en duurzaamheid’, aldus Klaus Brockmann, productmanager bij Hansgrohe. Het uit hoogwaardig messing vervaardigde kraanhuis en de praktische greep uit metaal zijn dankzij de modernste bewerkingstechnieken voorzien van een bijzonder sterk oppervlak. De gepatenteerde Boltic-greepvergrendeling garandeert een stevige greep, ook na jarenlang gebruik. De geïntegreerde heetwater-begrenzer helpt niet alleen tegen verbranden, maar zorgt ook voor energiebesparing. Dankzij het keramische kardoes in de kraan kan de watertemperatuur en -doorlaat apart van elkaar ingesteld worden. De hoogte van de Focus E2 wastafelmengkranen van 167 mm biedt een comfortabele hoogte.

EcoSmart: water en energie besparen
Dankzij de EcoSmart-technologie van Hansgrohe wordt de waterdoorlaat van de Focus E2 wastafelmengkraan begrensd: een milieuvriendelijke methode, die als resultaat toch een volle en zachte waterstraal garandeert. Hiervoor zorgt de Hansgrohe Air-functie: de speciale in de uitloop gemonteerde perlator verrijkt het water met lucht. Deze regelaar vervult daarmee meerdere taken: onzuiverheden worden tegengehouden, geeft vorm aan straal, waardoor deze een zacht karakter krijgt, reduceert het gespetter en begrenst de doorlaat van water op 7,2 liter per minuut - zonder comfortverlies. Hiermee bespaart u niet alleen water, maar ook geld. En met de QuickClean anti-kalkfunctie krijgt kalkafzetting geen kans. Mocht dit toch gebeuren, dan wrijft u dit met één vinger eenvoudig weg. Phoenix Design


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: badmengkraan, Focus, Grohe, Kranen, wastafelkraan