Uw winkelwagen

FUNCTIONEEL EN STIJLVOLLE DOUCHE VLOERPUT VAN GEBERIT

Geberit vloerput, klein met design

Geberit vloerput doucheDe nieuwe Geberit vloerput van slechts 8 bij 8 cm is klein van formaat, maar groot qua functionaliteit. Ondanks het geringe formaat heeft het een rooster met tijdloos design, waardoor het zonder problemen in iedere betegelde badkamer is in te passen. De kamvormige haarzeef in de compacte doucheput zorgt ervoor dat deze gemakkelijk en snel schoon te maken is. Het design rooster is gemaakt van geborsteld RVS en is bovendien gemakkelijk te installeren.

 

Klein van stuk, groot in functionaliteit

Ondanks de zeer geringe afmetingen van deze nieuwe Geberit doucheput, hij meet zoals gezegd slechts 8 bij 8 cm, is toch de functionaliteit van deze put groter dan je in eerste instantie zou denken. Onder het gemakkelijk uit te nemen designrooster bevindt zich een kamvormige haarzeef. Deze haarzeef is gemakkelijk af te spoelen en schoon te maken. Bovendien zal het elegant ogende rooster van geborsteld VS nooit verouderen. Deze doucheput is zonder twijfel, zoals het zo mooi heet, klein maar fijn.

Geberit afvoerput douchevloer

Twee modellen doucheafvoer

Deze nieuwe Geberit vloerput is leverbaar in 2 verschillende modellen. Eentje met een rooster met een rond gat en eentje met een rooster met 4 verticale sleuven ofwel het stripe rooster. Hierdoor zal deze vloerput naadloos in elke badkamer passen, welk design en welke uitstraling de badruimte ook heeft.

De Geberit vloerputten worden geleverd met een volledige bouwset en zijn gemakkelijk en probleemloos te installeren. Bovendien is de afdichting door het unieke design geen enkel probleem. Wil je een afwatering die absoluut betrouwbaar is in je douchevloer, dan kies je voor een Geberit vloerput. Geberit heeft haar kennis van (afval)waterstromen en -beheersing ook toegepast bij de vloerputten, waardoor deze zorgen voor een betrouwbare en bovendien snelle afvoer van het water. Bovendien zorgt het voor een optimale bescherming tegen verstoppingen en zijn ze daarbij nog eens gemakkelijk schoon te maken en te houden.

 


Gepubliceerd in: Installeren