Uw winkelwagen

GARDENIA VLOERTEGELS ABSOLUTE STONE

Gardenia

gardenia_absolute_stone_pave
Absolute Stone (verkrijgbaar in 5 modulaire vormen: 30x30, 30x60, 60x60, 30x90 en 60x90) hebben een groot aantal mogelijkheden voor het ontwerpen van een breed scala van tegels lay-outs. De Palladiana lijn is geïnspireerd door de prachtige 16e eeuwse villa's in de Veneto gebied, de aanblik van de natuurlijke keien. Met Pave, is de natuurlijke uitstraling perfect gecombineerd met het gemak van de toepassing.
De hele collectie heeft dezelfde duurzaamheid en is niet-absorberend, zonder de noodzaak van onderhoud of oppervlaktebehandeling uit het oog te verliezen. Porcellanato is slip-proof en vorst-bestendig, waardoor het een perfecte keuze is voor loopbruggen of paden voor de deur. Absolute Stone is het nieuwste materiaal is ontworpen voor grote ruimtes.
Gardenia heeft het materiaal is zo minutieus bestudeerd om de meest natuurlijk ogende tegels te creeëren met behulp van de industriële productie-methoden. Door het gebruik van de innovatieve Twin drukken drukken technologie, zijn de oppervlakten van Absolute Stone is niet alleen aangenaam ruw maar is ook ongelijk, zodat elke tegel iets anders is dan de anderen. Het uiterlijk en de textuur van natuursteen worden weergegeven met ongekende imitatie, dit wordt bereikt door toepassing van grensverleggend industriële technieken.

gardenia_absolute_stone_palladiana
De kern van de collectie wordt geflankeerd door Pave en Palladiana: twee lijnen geïnspireerd door de klassieke vloeren, een favoriete oplossing voor grote ruimten en terreinen open voor het publiek en specifiek ontworpen voor gebruik buiten deuren.
De hoge stroefheid (R10) verhoogt de veelzijdigheid en de mogelijke toepassingen van het gehele assortiment, Absolute Stone is een perfecte keuze, niet alleen voor gebruik in huis, maar ook voor meer specifieke toepassingen, zoals winkelgebieden of outdoor vloeren.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: Gardenia, Tegels, vloertegels, wandtegels