Uw winkelwagen

GASTENBADKAMER EN TOILETTEN

Gastenbadkamer

gastentoilet

Vanwege hun kleine, vaak ongunstig gesitueerde grondoppervlakken zijn gastenbadkamers en -toiletten heel doelmatig en vaak Spartaans ingericht. Dat het ook anders kan, toont Duravit met een veelvoud van flexibele en perfect vormgegeven productideeën, die ook op een kleine ruimte royale en uitnodigende inrichtingsoplossingen mogelijk maken. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, budget en persoonlijke smaak verandert zelfs het kleinste gastentoilet in een sfeervolle ruimte.

Wasplaatsen voor iedere ruimtesituatie
Centraal staat de wasplaats: het uitgebreide repertoire van Duravit reikt van een eenvoudig handwasbakje tot een inbouwwastafel met onderbouwmeubel tot en met een opzetbak met bijpassend meubelconsole in steeds verschillende uitvoeringen en afmetingen. Bijzondere voorbeelden zijn de Starck 3 wastafel met metaalconsole, die gelijktijdig als handdoekhouder dient, het meubelhandwasbakje van Happy D. met het afgeronde onderbouwmeubeltje of de Fogo-meubelconsole met Bacino opzetbak als perfecte nisoplossing. Voor exclusieve gastenbadkamers en bijzondere wensen bevat het programma Starck 1 goede mogelijkheden. Een klassieker is de tonvormige wastafel, die sinds kort in vijf aantrekkelijke oppervlakken verkrijgbaar is: Macassar, Amerikaans notenboom, perenhout en geheel nieuw ook in zwart of wit hoogglans gelakt.

Speciaal voor ongunstig gesitueerde oppervlakken zoals smalle badkamers of ruimtes met schuine plafonds biedt Duravit bovendien handwasbakken, die bijzonder slank zijn en weinig ruimte in beslag nemen: het diagonaal gevormde handwasbakje uit de serie Architec met geïntegreerd keramisch planchet, het Happy D. handwasbakje met slechts 25 cm diepte of het Vero handwasbakje dat slechts 25 cm smal en 45 cm diep is.

Een compleet pakket bijpassende spiegels en spiegelkasten met en zonder verlichting ronden de perfecte mini-badkamerinrichting af. Net zoals zeepdispensers en handdoekhouders die de wasplaats niet alleen optisch opwaarderen maar ook praktisch zijn.

Het programma wordt met een bijpassende toilet in wand of staande versie aangevuld. Daar, waar het erg klein is, biedt Duravit wc’s aan met een gereduceerde voorsprong. WC- zittingen met soft-close-functie scheppen extra comfort tijdens gebruik. Voor mannelijke bezoekers kan bovendien aan de installatie van een urinoir met of zonder deksel worden gedacht. Men kan kiezen uit de eenvoudige modellen van Starck 1 en Happy D. of de geometrische vorm van de Starck 3.

Badmeubelen scheppen ruimte en sfeer
Bij de inrichtingsronde krijgt het gastentoilet zijn huiselijke noot door de toevoeging van meubelelementen zoals planken, planchetten en kasten, die in verschillende maten en uitvoeringen ook in de kleinste ruimte flexibel geplaatst kunnen worden.

Juist voor kleinere oppervlakken bieden de creatieve badmeubel ideeën van Duravit unieke oplossingen, opbergruimte of afzetvlakken. Het 2nd Floor schap met zijbevestigingen in chroom is bijvoorbeeld ideeaal voor een handtas van een gast of om handdoeken/gastendoekjes en andere badkamerbenodigdheden op te leggen. Met de eenvoudige X-large wandboards kan ook de anders verloren plaats boven het toilet ideaal worden benut. Sowieso is X-large wat betreft comfort en functionaliteit tot in het kleinste detail doordacht, zoals bij de X-large wastafelonderbouw met aan beide zijden een uitklapbare handdoekkorf, een praktische functie voor de veelbezochte gastenbadkamers. De serie Fogo badmeubelen met minimale buitenmaten en royaal binnenwerk heeft Duravit onlangs uitgebreid met de nieuwe Fogo halfhoge kast: met zijn geringe diepte van slechts 25 cm is hij de ideale oplossing voor smalle ruimten. Dankzij het grote aanbod van verschillende echthout fineren, decors en lakoppervlakken bevat iedere badkamerinrichting haar individuele, op de wens van de gebruiker, afgestemd karakter.
gastenbadkamer
Van gastentoilet tot "tweede" badkamer
Aangevuld met een douchewand, verandert het gastentoilet in een volwaardige badkamer, die zo nodig ook als "tweede" badkamer voor logees dienst kan doen. Met een uitgekiende planning en de juiste producten is het zonder twijfel mogelijk een aantal vierkante meters te transformeren tot een intelligent ingerichte badkamer. De Duravit programma's Starck 1, Starck 2, Starck 3, Happy D. of 2nd Floor bieden met de wastafels, meubels, en douchewanden in hetzelfde design het passende antwoord voor deze badkamers.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Gastenbadkamer, toilet, Wasbak