Uw winkelwagen

GEBERIT DOUCHE-WC AQUACLEAN MERA

VSK Design Award 2016 nominatie voor Geberit AquaClean Mera

Geberit douche-wc AquaClean MeraGeberit met de AquaClean Mera andermaal aangetoond dat het als geen ander design en praktische toepasbaarheid als geen ander optimaal kan combineren. De Geberit AquaClean Mera Comfort, een in 2015 geïntroduceerde douchewc, is in de categorie Design namelijk genomineerd voor de VSK Award 2016 vanwege de optimale combinatie van design en praktische toepasbaarheid. Met deze douchewc worden de billetjes na gebruik van het toilet namelijk schoon gespoeld met warm water en, indien gewenst, ook nog droog geföhnd.

 

Tijdloos design

Bovendien biedt de Geberit AquaClean Mera, een ontwerp van Christoph Behling, nog meer in een tijdloos design geïntegreerd toiletcomfort. Naar Geberit zijn nog 2 andere partijen genomineerd in de categorie Design. Begin februari zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens de VSK beurs. Geberit zet met deze hypermoderne douchewc nieuwe standaarden neer op zowel op het vlak van technologie, design als gemak. Geberit is heel blij met deze nominatie en ziet deze terecht als een hele eer. Zelf zijn ze maar wat trots op de nieuwe Geberit AquaClean Mera, vooral nu ook experts van buitenaf het product als bijzonder ervaren. Vooral als je bedenkt dat de VSK Award maar 1 of 2 keer per jaar wordt gegeven en het de enige prijs is op dit gebied.

Geberit AquaClean Mera douche-wc
 
 

Stil en efficiënt

Zodra je in de buurt van de AquaClean Mera van Geberit komt gaat er een subtiel lampje branden onder aan het toilet voor als je ’s nachts naar de wc moet. Vervolgens gaat het deksel automatisch open en wordt de zitting van het toilet direct verwarmd. Dat is pas een warm welkom. Na gebruik van het toilet ontvangen je billen, als je dat wilt, met de WhirlSpray een lekkere warme douche. Eén klik op de knop van je afstandsbediening is voldoende. Daarna kunnen je billen met de warme luchtföhn direct na de warmewaterdouche worden gedroogd. De wandcloset is bovendien voorzien van een geurzuiveringssysteem, waarmee vieze geurtjes op en rond het toilet worden voorkomen. Ook dit is eenvoudig met de afstandsbediening op je eigen persoonlijke voorkeur in te stellen en op te roepen. De randloze toiletpot heeft bovendien een dusdanige vorm, dat het toilet nog stillen en nog efficiënter wordt doorgespoeld.

 


Gepubliceerd in: Badkamers, Sanitair