Uw winkelwagen

GEBERIT INBOUWRESERVOIR UP320 ZONDER GEREEDSCHAP

Gereedschapsloze installatie van UP320 inbouwreservoir

geberit-inbouwreservoir-up320

Voor de snelle installatie en het onderhoud van de UP320 heeft u geen gereedschap meer nodig. Dit inbouwreservoir biedt nog meer functionaliteit, flexibiliteit en installatiegemak en hiervoor is niet meer gereedschap nodig dan alleen uw eigen handen. Dit is mogelijk omdat alles in en aan het inbouwreservoir simpelweg op zijn plaats wordt ‘geklikt’.

Wat is er allemaal nieuw aan de UP320
Sparingkoker zonder gereedschap - De sparingkoker (voor de serviceopening) wordt eenvoudig, zonder schroeven, op zijn plaats geklemd. De diepte is aan te passen door het uitstekende deel met de hand af te breken. De deksel zit vast, zodat verlies vrijwel onmogelijk is.

Volledig geïntegreerde hoekstopkraan - Een eenvoudige draaiknop zorgt ervoor dat de hoekstopkraan handmatig geopend en gesloten kan worden.

Montageraam zonder gereedschap - Het montageraam voor de bedieningsplaat wordt eveneens zonder gereedschap gemonteerd dankzij de nieuwe afstandhouders. Deze worden geplaatst in de uitsparing en zitten met een slag van 90° vast, 2 borgspieën zetten het geheel muurvast.

Kleurcodering - De kleurcodering in het reservoir maakt de installatie nog gemakkelijker: alle verstelbare onderdelen zijn blauw en dus heel eenvoudig te herkennen.


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: Geberit, inbouwreservoir