Uw winkelwagen

GEBERIT MEPLA BUIS

De meerlagenbuis van Geberit Mepla, voor vacuümsystemen

Geberit Mepla meerlagenbuisDe Geberit Mepla is een meerlaags buissysteem, dat veel industriële toepassingen kent. De buizen kunnen gebruikt worden in vacuüm- en koelsystemen, en met een ruim aanbod beschikbare fittingen kan het altijd goed aangesloten worden. Ook kunnen de Geberit Mepla-buizen, gebruikt worden in waterinstallaties en bij de montage van verwarmingen. Uiteraard voldoen de buizen aan alle Nederlandse en Europese eisen, wat een veilige en eenvoudige installatie garandeert.

 

Geberit Mepla: kwaliteit tegen een lage prijs

De buizensystemen van Geberit Mepla zijn van hoge kwaliteit, en worden ingezet in zowel de maritieme industrie als in de chemische en farmaceutische hoek. De meerlaagse buizen zijn zeer betrouwbaar en hygiënisch, en compleet lekdicht. Ze kunnen gebruikt worden in persluchtsystemen, maar ook vacuüm- en koelinstallaties, drinkwatersystemen en in de verwarming. Door het simpele en flexibele ontwerp kan de Geberit Mepla bovendien eenvoudig geplaatst worden.

Geberit Mepla perskoppeling

 

Waaruit bestaan de lagen van de Geberit Mepla?

De meerlaagse buizen van Geberit bestaan uit drie lagen. De binnenste laag bestaat uit met PE-RT gecoat aluminium, een corrosiebestendig en zeer stevig materiaal. Daar overheen is een over de lengte gelaste aluminiumlaag gelegd, die zorgt voor de flexibiliteit en de vormvastheid van de buis, en de permeabiliteit tot een minimum beperkt. De derde laag is van stevig kunststof, en dient als uitwendige bescherming.

 

Gemakkelijke installatie

Dankzij een slim ontwerp is het veilig plaatsen van de Geberit Mepla-buizen een fluitje van een cent. De insteekdiepte is altijd goed te zien, en ook de plek waar de leiding op de fitting geplaatst moet worden is helder aangegeven. Een speciale rand helpt ervoor dat persgereedschap altijd goed aangesloten wordt. De installatie kan bovendien gecontroleerd worden met helder gedefinieerde lekpaden. Daarop kan je in één keer zien of een fitting al geperst is of niet.

 

 


Gepubliceerd in: Installeren