Uw winkelwagen

GERINGE INBOUWDIEPTE EASYBOX SLIM

De Easybox Slim van Ideal Standard

Easybox Slim ondiepe inbouwkraan van Ideal StandardMet de Easybox Slim kiest u voor een inbouwthermostaat met de geringe minimale inbouwdiepte van slechts 58 millimeter. De Easybox van Ideal Standard kan dankzij zijn grootte ingebouwd worden in kalksteenwanden of holle wanden (van zowel Metalstud als houtframes). Dat maakt het een geschikte oplossing voor gebruik in nieuwbouw of renovatieprojecten.

 

Easybox staat voor eenvoudige installatie

De Easybox Slim is, net als de andere Easybox-thermostaten van Ideal Standard, zeer eenvoudig te monteren. In holle wanden wordt gewerkt met een speciale beugel, waardoor de horizontale balken van de wand als aanhechtingspunt kunnen dienen. Dankzij een dicht-fix-systeem kan er met de Easybox Slim nooit water in de wand sijpelen.

Easybox Slim Ideal Standard met kleine inbouwdiepte
 

Razendsnelle omstelling

De twee omstelfuncties maken de Easybox Slim van Ideal Standard geschikt als zowel douche- en badthermostaat. Met twee grepen kunnen de temperatuur en het watervolume naar wens afgesteld worden, waarna de Easybox gereed is voor gebruik. Met een veiligheidsstop op 40 graden Celsius is de kans op verbranding absoluut niet aanwezig.

 

De Idealrain Showerpower

Vergroot uw doucheplezier met de Ideal Standard Idealrain Showerpower-set. Dit douchepak kan worden gecombineerd met de Easybox Slim-thermostaat om het douchecomfort te vergroten. De stijlvolle en moderne hoofd- en handdouches en inbouwkranen van Ideal Standard sluiten perfect aan op de Easybox Slim, en worden geleverd in zowel ronde als vierkante designs.

 

 


Gepubliceerd in: Installeren, Kranen