Uw winkelwagen

GESSI INCISO KRANEN EN ACCESSOIRES

Gessi en Rockwell Group lanceren de Inciso collectie

Gessi Inciso inbouwkraanGessi, het wereldberoemde Italiaanse bad- en keukenapparatuurbedrijf, waarvan de producten te vinden zijn in 's werelds meest luxueuze hotels, spa's, jachten en privéwoningen, presenteert zijn eerste samenwerking met architect David Rockwell en zijn prijswinnende onderneming Rockwell Group. De Inciso collectie van badkamerkranen en accessoires markeert de eerste collectie van Gessi in samenwerking met een Amerikaanse ontwerper.
 

Vakmanschap en gebeeldhouwd design

Met de eerlijkheid van traditioneel vakmanschap introduceert Gessi Inciso een nieuwe visuele taal aan het hedendaagse interieur- en badkamerdesign. De strakke, moderne vormen van de lijn zijn in overeenstemming met de traditie van Gessi en zijn zeer aanpasbaar, volledig flexibel en geschikt voor verschillende interieuromgevingen. Het ontwerp van de collectie wordt gekenmerkt door de klassieke vorm van vroege sanitaire voorzieningen en de verfijnde, architecturale gevoeligheid van moderne metaalbewerking om te komen tot het onderscheidende design van de Inciso. Met gebeeldhouwde contouren in combinatie met gladde oppervlakken en gestructureerde patronen bereikt de collectie fascinerende allure in lijn met Gessi's filosofie van het verrijken van intieme woonruimtes met prachtige, goed gemaakte, zeer functionele objecten.

Gessi Inciso wastafelkranen
 

Italiaanse flair vermengt met Amerikaanse stijl

De filosofie van het bedrijf komt tot uiting in het concept van de privé-wellness. Deze bestaat uit het ontwerpen en het uiting geven aan producten, concepten en waarden die een welvaartscultuur van genieten creëren in de meest privéruimten van het huis. Hierdoor worden utilitaire ruimtes omgezet in plaatsen die in staat zijn om ons elke dag, op dezelfde manier als privéspa’s doen, te regenereren. De Gessi Inciso lijn zet de belofte voort om deze cultuur in de badkamer te brengen, door een ontwerp met Italiaanse flair en knowhow te combineren met een Amerikaanse stijl en conceptie. Ook David Rockwell, de oprichter en president van Rockwell Group. Is zeer verheugd om samen te werken met Gessi bij het vormgeven aan de voor hen allereerste collectie van kranen en accessoires voor de badkamer. Gedefinieerd door eenvoud en mogelijkheden verbindt de Inciso collectie moderne stijl met erfgoeddetails en afwerkingen die uitnodigen tot aanraken en ontdekken.
 

De vele afwerkingen van Gessi Inciso

De collectie is gemaakt van massief messing, verkrijgbaar in een groot aantal afwerkingen, waaronder zwart, nikkel en brons. Inciso past met zijn uitgebreide reeks verschillend gestructureerde afwerkingen en productmodellen in elke interieurstijl en -sfeer. Of het nu in een residentiële of een commerciële omgeving is, de lijn met badkamerkranen past goed bij verschillende vormen en modellen van wastafels, ligbaden en douches. De accessoires voor de badkamer of toilet zoals de handdoekstangen en zeepdispensers zorgen hierbij voor decente aanvullingen. De creativiteit en innovatie van Gessi Inciso verrijken elk design in stijl.

Gessi Inciso wastafelkraan
 

Gessi en de Rockwell Group

Gessi is een van de grootste Italiaanse designbedrijven ter wereld en ontwerpt en vervaardigt al meer dan 20 jaar exclusieve badkamer- en keukeninrichtingen en -meubilair. Tegenwoordig wordt het merk Gessi wereldwijd erkend voor zijn modieuze badkamerontwerpen in alle soorten woonomgevingen, waaronder hotels, spa's, jachten en privé-woningen. Gessi badkamer producten genieten de voorkeur van vele architecten, interieurontwerpers en lifestyle-enthousiastelingen. Gessi belichaamt ‘made in Italy’ authenticiteit en produceert innovatieve concepten door hightech te combineren met een vleugje ambacht. Rockwell Group is een interdisciplinair architectuur- en designbureau, gevestigd in New York met een satellietkantoor in Madrid, dat innovatie en product toepasbaarheid bij elk project benadrukt. Opgericht door David Rockwell, FAIA, maakt de 250-koppige firma gebruik van theater, technologie en verfijnde smeedwerk om buitengewone ervaringen te creëren en omgevingen over de hele wereld te bouwen.

 
 
 

Gessi Inciso badkraan

Gessi Inciso 3gatskraan

Gessi Inciso douche

 

 

 

 

 

 

Gessi Inciso kraan kruisgreep


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen