Uw winkelwagen

GESSI REVOLUTIE IN DE BADKAMER

Stromend water bijzonder gemaakt met Gessi

Gessi Cono wastafelkraanIn 1992 startte Gessi in Italie met met het produceren van badkamerkranen als doel om badkamerland op het gebied van designkranen wakker te schudden en op te frissen. Of dat gelukt is kunt u nu zelf beoordelen aan de ontwerpen en vormen van de kranen van Gessi. Met diverse aansprekende ontwerpen en materialen maar ook op het gebied van aanvullende functies op het gebied van bedienen en douchen, wist Gessi naam te maken en bekendheid te verwerven. Speciaal aanbevolen zijn de Cono collectie en de Rettangolo collectie, beide ontworpen door Prospero Rasulo, en het Wellness programma.

 

Gessi Cono - gebruiksvoorwerpen worden kunst

Neem de kegel als basisvorm. Zet een topdesigner aan het werk volgens de ingetogen Aziatische school. Laat hem er wat moderne westerse flair aan toevoegen. Zorg dat ook het kleinste detail perfect is afgewerkt. Dan, en dan alleen, kan Cono ontstaan. Kranen en keramiek, voor iedereen met stijl. Geheel passend binnen de filosofie van ander en vernieuwend design waar het merk groot mee is geworden.

 

 

Gessi Rettangolo wastafelkraan

 

 

Rettangolo - de meest geïmiteerde collectie van Gessi

Je zult maar de eerste zijn. De eerste die minimalisme tot kunst verheft in de badkamer. Die rechte vormen en scherpe hoeken toepast. Dan weet je dat je nagevolgd gaat worden. En dat de badkamer qua design een nieuwe weg is ingeslagen. Precies waar het Gessi in 1992 om begonnen was.

 

Gessi Wellness Programma

Het ideaal: iedereen zijn of haar eigen douche. Kan dat? Ja, als je de collectie wand- en plafonddouches van Gessi bekijkt. Die zijn perfect geschikt voor het creëren van je eigen plek in de douche of de badkamer. Individueel design in eindeloos veel formaten en uitvoeringen met één overeenkomst, ze zijn allemaal mooi.

Gessi Wellness Douche


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen