Uw winkelwagen

GRAFF KRANEN MET AFWERKING IN GOUD

18 karaat gouden afwerking door GRAFF

Graff wastafelkraan goudHet bedrijf GRAFF staat al sinds jaar en dag bekend om de kranen die het maakt voor keukens en badkamers. Het assortiment is uitgebreid met een nieuwe manier van afwerking van de keuken- en badkamerkranen, te weten een coating van 18 karaat goud. Deze uiterst luxe afwerking wordt gebruikt voor acht verschillende productlijnen.
 

Nieuwe trends voor badkamer en keuken

De directeur van GRAFF, Ziggy Kulig, vertelt het volgende over de nieuwste ontwikkelingen: “Met deze nieuwe productie techniek volgen we niet alleen de laatste trends maar laten we ook zien dat de smaak voor bepaalde ontwerpen verandert en we daarin meegaan. Er wordt meer gezocht naar warmte en rijkdom en deze nieuwe oppervlakte afwerking van onze kranen sluit daar perfect bij aan”.

 Graff keukenkraan goud

 

kranen met de nieuwe afwerking

De manier van afwerken zorgt voor een geborsteld uiterlijk van het product. De met 18 karaat goud afgewerkte kraan vind je terug binnen diverse kranenseries waaronder de GRAFF Camden Collectie en de moderne M.E. 25 collectie die speciaal ontwikkeld is voor badkamers. Verder zijn de volgende productlijnen ook voorzien van de gouden toplaag: Targa, Topaz, Sade, Sento en Finezza.
 

Traditie en moderne tijd

De gouden accenten die aangebracht worden op de badkamer- en keukenkranen zorgen voor een nieuwe stijl die een combinatie vormt tussen traditioneel en modern waarbij de afwerking laat zien dat het een knap staaltje van ontwerpen is waarom GRAFF ook altijd al bekend stond. Behalve voor een luxe en uiterst verfijnd uiterlijk zorgt de 18 karaat gouden coating ook voor een verhoogd niveau van kwaliteit waardoor de kraan langer mooi blijft waardoor deze een langere levensduur heeft.

Graff douchekraan goud

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen