Uw winkelwagen

GROHE ALLURE BRILLIANT KRANEN PURE ARCHITECTUUR

Grohe Allure Brilliant.

Grohe Allure BrilliantEr is een groeiende fascinatie voor veelzijdige vormen in de architectuur, of het nu om moderne gebouwen, futuristisch meubilair of de nieuwste elektronische producten gaat. Onverwachte hoeken en ongewone individualiteit creëren een unieke en opwindende uitstraling. Deze zelfverzekerde stijl vindt u nu ook in de badkamer in de vorm van de Grohe Allure Brilliant, de nieuwe premium kranenlijn van Grohe.

 

Met zijn fraaie, hoekige vormen bepaalt de Grohe  Allure Briljant serie duidelijk de stijl en geeft de badkamer een unieke identiteit en een exclusieve uitstraling. Met zijn onmiskenbare uiterlijk is het de belichaming van complexiteit, zonder ingewikkeld te zijn, met een nauwkeurige afwerking en een liefde voor detail. Vlakken met afgeschuinde randen stijgen op vanaf de ondergrond en reflecteren daarbij het licht, net als de perfecte edelsteen, in unieke variaties.

Grohe Allure badmengkraan

 

De meest bijzondere eigenschap is de uitloop met het uitgesneden vierkante "Aqua Window" dat een uniek uitzicht op het water geeft en hiermee het perfecte huwelijk creëert tussen functie en design. Het stromende water wordt zo een integraal onderdeel van het ontwerp. Met haar veelzijdige drie dimensionale oppervlak is ook de bedienhendel een echte eye- catcher waarbij het innovatieve openingsmechanisme het toch al slanke design nog lichter en eleganter maakt. Het perfecte uiterlijk van de kraan wordt binnenin geëvenaard door het gebruik van moderne technologieén zoals Grohe EcoJoy, dat zorgt voor zuinige waterverbruik terwijl Grohe Silk- Move techniek de zijdezachte bediening regelt. Met de StarLight behandeling bent u de komende jaren verzekerd van blijvend heldere chromen oppervlakken. Het assortiment richt zich, met talrijke uitvoeringen en mogelijkheden, op alle eisen van de moder- ne architectuur en interieurdesign. Deze keuze wordt aangevuld door bijpassende badkamer accessoires zoals wandhouders, bekers, zeepbakjes en -dispensers.

 


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Grohe, Kranen, vrijstaande badmengkraan