Uw winkelwagen

THERMOSTAATKRAAN GROHE Quadra en Grohtherm 3000

Grohtherm3000 Cosmopolitan - de minimalistische thermostaatkraan

thermostaatkraan grohetherm-3000
Grohe breidt de serie thermostaatkranen uit met een minimalistische versie. De succesvolle technologie is in een nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe thermostaatkraan is een goed voorbeeld van de juiste combinatie van techniek, kwaliteit en design. Het ontwerp van de Grohtherm 3000 thermostaatkraan Cosmopolitan sluit naadloos aan op de minimalistische badkamerseries van
Grohe. Uiteraard is ook deze nieuwe thermostaatkraan voorzien van de unieke GROHE CoolTouch® technologie waardoor de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur.
De Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostaatkraan heeft een slank design door de nieuwe grepen met vlakke veiligheidsknop. De badthermostaat heeft bovendien een geïntegreerde mousseur, wat het minimalistische ontwerp helemaal ten goede komt.
Net als de andere thermostaatkranen van Grohe heeft de Grohtherm 3000 Cosmopolitan alle unieke veiligheidsonderdelen zoals de GROHE CoolTouch® technologie en een kindvriendelijke temperatuurbegrenzer waardoor de kraan niet onbewust voorbij de 38 graden gedraaid kan worden. Door de betere regelnauwkeurigheid, maar ook door de reactiesnelheid van de kraan heeft het water snel en continue de juiste temperatuur. Wanneer het volume of de temperatuur van het toestromende water onverwachts verandert, bijvoorbeeld doordat iemand anders in huis de kraan opendraait, wordt dit gecorrigeerd voordat de gebruiker er iets van merkt.

De nieuwe Grohtherm 3000 Cosmopolitan is verkrijgbaar als badthermostaat (met en zonder koppelingen) en als douchethermostaat. Ook is er een set leverbaar die bestaat uit de Grohtherm 3000 Cosmopolitan douchethermostaat en de glijstangcombinatie Rainshower Cosmopolitan 130 mm. Tot slot zijn er diverse Grohtherm 3000 Cosmopolitan opbouwdelen, namelijk inbouwthermostaten met en zonder omstel, een opbouwdeel centraalthermostaat en een opbouwdeel stopkraan.

wastafelkraan-grohe-quadra

grohe-quadra-wastafelkraanGROHE Quadra - de nieuwe minimalistische badkamerserie
De minimalistische badkamerseries van Grohe krijgen er een broertje bij met de naam Quadra. De nieuwe eengreepsserie heeft een volledig programma voor de badkamer en is tot in het uiterste minimalistisch vormgegeven. Uiteraard gaat deze vormgeving hand in hand met de GROHE technieken. De Quadra is namelijk onder andere voorzien van de GROHE SilkMove® technologie die een soepele bediening garandeert

De nieuwe Quadra-serie is een stijlvolle uitbreiding op de bestaande minimalistische series, zoals Allure, Lineare, Concetto en Essence. Het is een eengreepsserie met een gestroomlijnd design. Zo heeft de Quadra een volledig geïntegreerde mousseur en is de rechthoekige greep door de opening ergonomisch en eenvoudig bedienbaar. De vierkante basis is in lijn met de greep en zorgt voor een naadloze overgang naar de wastafel. Het gestroomlijnde ontwerp is dus perfect in balans. De subtiele rondingen maken het minimalistische ontwerp bovendien heel levendig.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: badmengkraan, Grohe, Kranen, thermostaatkraan, wastafelkraan