Uw winkelwagen

GROHE RAINSHOWER ICON, ECO EN SOLO

Grohe rainshower icon, eco en solo

grohe-rainshower-handdouche-solo

De Grohe Rainshower serie is verder uitgebreid met de innovatieve handdouches en glijstangcombinaties: Rainshower Icon, Eco en Solo.
De unieke vormen van de nieuwe generatie Rainshower springen meteen in het oog. De Rainshower Solo valt op door de frisse uitstraling en de brede, comfortabele douchekop van 145 mm. Het ontwerp van de Rainshower Eco is aangepast aan de vorm van het menselijk lichaam en heeft een ovale vorm. En de Rainshower Icon is met zijn ringvormige douchekop uniek te noemen.
De kleuren van de Rainshower zijn ook bijzonder te noemen. De drie handdouches zijn verkrijgbaar in twee kleurvarianten: wit met groen of chroom met grijs. Alledrie de douches hebben het straaltype Rain: fijne druppels die het effect van een regenbui geven. De Grohe Icon en Solo zijn voorzien van een waterbesparende pauzefunctie, een bijna complete stop van water zonder verandering van temperatuur. De Eco is voorzien van een waterbesparende functie (- 30% water), waarbij het aantal sproeigaten gelijk blijft. De Rainshower glijstangsets zijn uitgerust met een 900 mm glijstang die alleen in de kleur chroom verkrijgbaar is.


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, Grohe, Kranen, Regendouche