Uw winkelwagen

HANSA LIGNA EENGREEPSMENGKRANEN

HansaLigna

Hansa ligna badkamerkranenHet innovatieve design van de mengkranenserie Hansaligna gaat samen met de bewezen Hansa-technologie: optimale functionaliteit, veiligheid, comfort en een milieubewust gebruik van water en energie zijn gegarandeerd. De serie zet nieuwe accenten in het HANSA | LIVING-segment en biedt een compleet assortiment met een zeer aantrekkelijke prijsstelling. Daarmee is het inrichten van een expressieve en stijlvolle badkamer bereikbaar voor een brede doelgroep.

Met de introductie van de nieuwe mengkranenserie Hansaligna bewijst Hansa opnieuw haar kracht op het gebied van design. De nieuwe serie overtuigt door een karakteristieke, heldere en nagenoeg symmetrische vormgeving. De karakteristieke vormentaal van Hansaligna zorgt in elke badkamerstijl voor een optische verfrissing. De heldere, geometrische vormen, die tegelijkertijd zacht en vloeiend overkomen, zorgen voor een aantrekkelijk totaalbeeld. Het karakteristieke, tijdloos moderne design met zachte contouren biedt daarnaast ook een praktisch voordeel; de mengkranen zijn eenvoudig te reinigen.

Wie de badkamer met het pure design van Hansaligna een bijzonder en modern accent wil geven kan kiezen uit een breed assortiment met talrijke combinatiemogelijkheden. De wastafelmengkraan is beschikbaar in drie verschillende hoogten. Naast de variant met normale hoogte is er een XS-variant voor bijvoorbeeld de toiletruimte en een extra hoge, elegante variant voor de combinatie met een opbouwwastafel of -kom.

Het assortiment wordt gecompleteerd met een bidetmengkraan. Ook voor bad en douche biedt Hansaligna diverse mogelijkheden, met moderne opbouwkranen of met decente inbouwkranen waarbij de techniek verborgen is achter de wand. Het harmonische, heldere uiterlijk van Hansaligna combineert perfect met bijvoorbeeld de Hansapurejet-handdouche, het Hansatempra Style douchesysteem of de designgeoriënteerde thermostaatkraan Hansatempra Style. Met deze combinatiemogelijkheden is voor elke wens, voorkeur en budget een ideale badkamerinrichting te realiseren.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Hansa, Kranen, thermostaatkraan, wastafelkraan