Uw winkelwagen

HANSALATRAVA DESIGN VAN HANSA

Hansa-latrava

hansa-latrava

De asymmetrie van HANSALATRAVA is geen visuele truc: hij volgt een interne logica die zich voortzet in de uitloop. De HANSA kraan geeft een strikte opdracht aan het water om een precies geconstrueerde vorm te creëren die u nog niet eerder zag: een diagonaal waterval.
Dit wordt toegejuicht door een wastafel, die is speciaal gemaakt voor HANSALATRAVA. Een aanvulling op de geometrie, gemaakt van innovatieve MINACOR en een soevereine 90 cm breed. Deze wastafel is de perfecte tegenhanger van het mengpaneel, zowel in de vorm als het materiaal. Niets op HANSALATRAVA is aan het toeval overgelaten, alles is absoluut noodzakelijk. Dit is een nieuwe vorm van het manifesteren van vrijheid.
hansalatrava-wastafelmengkraan
De schittering van HANSALATRAVA kan worden gezien bij de controle van de sierlijke elementen, in de perfectie van de overgangen en in de uniekheid van de waterstraal. Het ontwerp van de visie van een in de vorm van een schuin blad stromend water werd gerealiseerd door een geheel nieuw type straalpijp. Dit spectaculaire effect wordt echter alleen bereikt door de uitgekiende distributie en niet door het volume van het water. Het water blijft op een laag niveau. Ongelooflijk slank, met een gedurfd ontwerp, HANSA LATRAVA ziet er heel delicaat uit. Maar schijn bedriegt. Deze kraan is zeer robuust, niet in het minst vanwege de zeer bijzondere manier waarop deze vervaardigt. De vormen zijn gebeeldhouwd uit monolithische blokken met behulp van precisiefrezen, vergelijkbaar met het creatieve proces waarin een beeld wordt geproduceerd. HANSALATRAVA wordt bediend via kleine toetsen, die zijn geïntegreerd in de vorm en toont de watertemperatuur met behulp van gekleurde led's. Leverbaar vanaf 2010


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: badmengkraan, Hansa, Kranen, thermostaatkraan, wastafelkraan