Uw winkelwagen

HANSGROHE METRIS EN PURAVIDA ÉÉNGREEPS BADRANDMENGKRANEN

Hansgrohe Puravida en Metris.

Hansgrohe Puravida badrandmengkraanDe series Metris en PuraVida van Hansgrohe zijn uitgebreid met 3-gats ééngreeps badrandmengkranen. Daarmee wordt aan de 4-gats badrandkraan in tweegreeps meng- of thermostaatuitvoering een nieuwe variant toegevoegd. De nieuwe 3-gats badrandmengkraan heeft een uitloop, ééngreeps mengbediening en een uittrekbare handdouche. De mengfunctie functioneert hetzelfde als bij de wastafel. Met een knop aan de achterzijde van de baduitloop wordt gekozen tussen de baduitloop of de handdouchefunctie.

 

Veilig en comfortabel

De nieuwe 3-gats uitvoeringen zijn veilig en comfortabel. Dankzij de vertrouwde techniek van keramisch kardoes kunnen de temperatuur en de hoeveelheid van het water eenvoudig vooraf worden ingesteld. Met de Safety-functie kan de maximale watertemperatuur vooraf ingesteld worden, waardoor verbranding wordt voorkomen. De hoge uitloop en de uittrekbare handdouche bieden extra comfort.

 

Hansgrohe Metris badrandmengkraanDesign tot op de badrand

Het design van de badmengkranen- en doucheserie van de Hansgrohe PuraVida, met de heldere en prikkelende vormen, geeft een nieuwe dimensie in de badkamer. Innovatief en uniek is de combinatie van de kranen en douches in wit/chroom, waarbij de verschillende oppervlakken naadloos in elkaar overlopen dankzij de DualFinish technologie. Deze combinatie komt ook op de badrand goed tot zijn recht. Ook de Metris 3-gats badrandmengkraan past perfect bij het design van de wastafelkraan en daarmee in de inrichting van veel badkamers. De vlak vormgegeven kraangreep en de vlakke uitloop weerspiegelen subtiele luxe en karakter. Beide collecties zijn ontworpen door de gerenommeerde designstudio Phoenix Design.

 


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Hansgrohe, Kranen, Metris, Puravida