Uw winkelwagen

HANSGROHE METRIS S DE WASTAFELKRAAN VOOR DE KLEINE BADKAMER

Metris S ruimte besparend en opvallend design

Hansgrohe Metris-S wandmengkraanIn de gemiddelde Nederlandse badkamer is ruimte niet overvloedig beschikbaar. Ruimtebesparende producten vormen dan ook het uitgangspunt bij de invulling van veel kleine badkamers. Met de nieuwe Hansgrohe Metris S wastafelmengkraan kan ook bij de wastafel ruimte bespaard worden.

Met lange of korte uitloop zijn zij toepasbaar bij iedere wastafel en met de greep op de wand bieden zij meer ruimte voor de wastafel.

Hansgrohe Metris S wandmengkranen voor de wastafel zijn leverbaar met een uitloop van 165 mm of 225 mm, daarmee is er voor iedere wastafel een juiste oplossing. De mengtechniek wordt verstopt in de muur met een inbouwdeel, zodat alleen de noodzakelijke greep en uitloop voor de wand zichtbaar zijn. Het design van de wastafelmengkraan (Phoenix Design, Stuttgart) sluit perfect aan in de moderne Style-wereld binnen het bestaande World of Styles programma van Hansgrohe. Met de vlakke uitloop en de rechte lijnen past ook het design van de wastafelkraan bij veel badkamers.

EcoSmart besparen zonder comfortverlies

Dankzij de uitgekiende mengtechniek, verwerkt in het M2 keramisch kardoes, kunnen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid eenvoudig en snel ingesteld worden. De geïntegreerde EcoSmart-technologie begrenst de waterdoorstroom dynamisch tot max. 5,7 liter per minuut, zonder comfort te verliezen. Tevens zorgt het geïntegreerde QuickClean anti-kalksysteem ervoor, dat kalk- en vuilafzetting nauwelijks kunnen hechten en eenvoudig met één vinger weg te wrijven zijn. Dit verlengt de levensduur en is hygiënisch. De Hansgrohe Metris S wastafelmengkraan is uitgerust met de instelbare Safety Functie heetwaterbegrenzing. De maximale watertemperatuur kan vooraf ingesteld worden, waardoor verbranding aan te heet water voorkomen wordt.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Hansgrohe, Kranen, thermostaatkraan, wastafelkraan