Uw winkelwagen

HANSGROHE SHOWERSELECT INNOVATIEVE DOUCHE BEDIENING

Hansgrohe Showerselect.

Hansgrohe Showerselect afbouwdeelSinds 2000 is deHansgrohe  iBox universal dé standaard voor inbouwkranen. Dit najaar introduceert Hansgrohe ShowerSelect, innovatieve afbouwdelen voor het Hansgrohe iBox universal inbouwdeel, met de intuïtieve Select bedieningsknop. In combinatie met de Raindance Select hoofd- en handdouches ontstaat een douchesysteem voor comfortabel en optimaal doucheplezier.

 

Geheel intuïtief - met één eenvoudige druk op de knop - kan de doucher met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaten verschillende douchefuncties kiezen en waterstralen uit- en aanzetten. De vierkante, tijdloos geometrische vormgeving met een afmeting van 157x157 past in iedere moderne badkamer. Het design laat zich stijlvol combineren met verschillende douches en muurafwerking zoals tegels.

 

De nieuwe ShowerSelect afbouwdelen zijn in vijf uitvoeringen beschikbaar:
• Highflow inbouwthermostaat, te combineren met losse stopkranen
• Highflow inbouwthermostaat met een stopkraan voor één douche
• lnbouwthermostaat met een stopkraan voor één douche
• lnbouwthermostaat met stopkranen voor twee douches
• Stopkraan voor drie verschillende douchefuncties, te combineren met een inbouwthermostaat

Hansgrohe Showerselect
 
Alle uitvoeringen worden eenvoudig op de Hansgrohe iBox universal gemonteerd en laten zich ook eenvoudig uitwisselen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een oudere inbouwthermostaat met stop- en omstelkraan, voorzien van twee draaigrepen, te vervangen door de ShowerSelect inbouwthermostaat met twee stopkranen met Select bedieningsknoppen. Het afdekrozet met de vlak ingebouwde Select-knoppen is eenvoudig te reinigen. De knoppen zijn in matchroom uitgevoerd zodat deze goed opvallen in de chroomkleurige rozet. De slanke, cylindrische pingreep maakt het instellen van de temperatuur, ook met ingezeepte handen, zeer eenvoudig. Oudere mensen, kinderen of mensen met een beperking zijn nog meer dan anderen gebaat bij de ergonomische en intuïtieve bediening en de duidelijke symbolen op de inbouwthermostaten. Ook is het mogelijk om de Select-knop zo te monteren, dat deze bij gesloten stand iets voor de rozet uitsteekt en eenvoudig te vinden is. Dit maakt de Hansgrohe ShowerSelect bij uitstek geschikt voor openbare doucheruimtes, badkamers voor speciale doelgroepen en voor de minimalistische design badkamer.


Gepubliceerd in: Kranen