Uw winkelwagen

HANSGROHE THERMOSTAATKRANEN ECOSTAT E en S

Hansgrohe thermostaatkranen

hansgrohe_ecostat_e

Op ijskoude verrassingen of een hete overval tijdens de dagelijkse douchebeurt zit niemand te wachten. Wat wel voor het gewenste doucheplezier zorgt, is dat gelijk bij het opendraaien van de kraan het water een constant blijvende temperatuur biedt, die u zelf in kunt stellen. Met de nieuwe Hansgrohe Ecostat thermostaten is de gewenste temperatuur snel en zeker instelbaar.

 

De Hansgrohe Ecostat thermostaten zijn in twee stijlvarianten verkrijgbaar. Hierdoor passen de nieuwe thermostaten binnen het zeer complete kranen en douche-programma World of Styles. U kunt kiezen uit de E-lijn, die elegante, organische vormen biedt en de S-lijn, die voor een minimalistische stijl met zeer geometrisch design staat. De Hansgrohe thermostaten bieden u vele voordelen: een verbeterd thermoelement reageert razendsnel op temperatuur- of drukveranderingen. De geïntegreerde heetwaterbegrenzer beschermt u tegen verbrandingen dankzij de vooraf instelbare maximale temperatuur. Nog meer bescherming biedt de SafetyStop heetwaterbegrenzer.

 

hansgrohe_ecostat_s

Deze begrenzer blokkeert de ongewenste toename van de watertemperatuur boven 38°C. Dankzij de zogenaamde EcoStop-functie bespaart de thermostaat zo´n 50% van de watertoevoer en daarmee ook energie en geld. Vernieuwend in techniek én design. Met het design van de Ecostat thermostaten bewijst Hansgrohe dat een moderne thermostaat niet alleen door functie hoeft op te vallen. De nieuwe Ecostat thermostaten zijn ook qua design vernieuwend. Het kraanhuis kon dankzij het nieuwe kardoes, van slechts 38 mm doorsnede, bijzonder slank uitgevoerd worden.

 

Kenmerken van de Ecostat E zijn de afgevlakte grepen die een comfortabele temperatuurinstelling mogelijk maken. De konisch toelopende rozetten en de uitloop met zijn vloeiende lijnen staan in contrast met heldere, rechte vormen. Dit overtuigde ook de jury van de iF Product Design Awards, die daarom de Ecostat E opbouw badthermostaat met de gerenommeerde iF Design Award 2008 beloonde. Rechtlijnig en zonder overvloedige details is de thermostaat uit de S-lijn uitgevoerd. De cilindrische vorm van het bedieningselement in combinatie met de heldere geometrische lijnen, passen perfect bij de badkamerkranen uit de series Focus S, Talis S, Metris S en Metropol S van Hansgrohe. De grepen zorgen voor een optimaal bedieningscomfort.

 

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en vormgeving. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart-technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

 


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Douche, Hansgrohe, Kranen, thermostaatkranen