Uw winkelwagen

HIDRA ARTCERAM THE ONE EN CIVITAS

HIdra en ARTceram vormen samen HI ART

Artceram The OneLuca en Alberto Brunelli, Hidra en ArtCeram, blauw en rood, twee broers, twee bedrijven, twee kleuren. Voor de eerste keer zullen de twee bedrijven samen op Cersaie 2017, de internationale sanitair en tegelbeurs, tentoonstellen in een uitzonderlijk evenement, HI ART. In slechts één beursstand ontstaat de synergie tussen de twee toonaangevende bedrijven die in de afgelopen 30 jaar steeds meer reputatie hebben opgebouwd in design sanitair voor badkamer en toilet. De kleuren van HI ART graphics, het Hidra Blauw en het rood van ArtCeram bieden dan ook de perfecte combinatie om samen een nieuwe identiteit te vormen.

Onder de nieuwigheden van Artceram en Hidra die in Cersaie 2017 onder HI ART door de designers van Meneghello Paolelli Associati worden gepresenteerd, is Civitas, een nieuwe collectie die de klassieke proporties en harmonie op een ongekende en hedendaagse manier opnieuw interpreteert. Artceram The One, een nieuwe sanitair collectie van wandcloset en bidet die gekenmerkt wordt door twee belangrijke innovaties: het slanke dunwandige rimless wandcloset en de ‘verzonken’ toiletzitting uit slechts één laag Wood-Skin. Esagono verrijkt de reeks van opzetwastafels met een dunnen wand, het 3D-effect maakt het keramische oppervlak mooi en uniek. En last but not least, Hidra Texture H5, een douchebak die de elegantie van kleur combineert met de functionaliteit van voetmassage en een anti-slip concept, die zowel schoonheid alsook de zorg voor de gebruiker benadrukt.

Hidra artceram civitas wastafel
 

Civitas sanitair

Civitas restyled het concept van de klassieke wastafel op poten, door deze architectonisch te verfijnen en veel meer eigentijds te maken. Evenwichtige lijnen en oppervlakken bepalen de verticale ruimte. De hoekige basis van het Civitas sanitair wordt gekenmerkt door gladde, gevormde lijnen die de metalen of keramische wastafelpoten decoreren en het kenmerk vormen van deze collectie met ovale uitgevoerde wastafels. Design en traditie staan aan de basis van deze klassieker. Met wastafels in verschillende afmetingen, keramische poten of een metalen frame in meerdere verschillende uitvoeringen en bijpassende keramische badkameraccessoires zoals een borstelhouder + borstel, toiletrolhouder en handdoekstang. De achthoekige spiegel, een staand toilet, bidet en wandcloset completeren deze badkamerserie.

Artceram The-One wandcloset
 
 

The One wandcloset en bidet

Artceram The One vertegenwoordigt een nieuwe evolutionaire stap in het keramische veld. Een rimless wandcloset met een extreem dunne rand en een toiletzitting zonder scharniersysteem maken deze collectie absoluut revolutionair en uniek. Bij het rimless The One toilet is de brede keramische rand geminimaliseerd wat, bij gelijkblijvende afmetingen, resulteert in een grotere opening die andere ontwerpmogelijkheden biedt. De kenmerken van Artceram The One is zijn verzonken toiletzitting en deksel (patentaanvraag is in behandeling) die naast elkaar in de slanke rand zijn ingebouwd. De Wood-Skin technologie maakt het mogelijk om een dergelijke toiletzitting te creëren door middel van het frezen van een unieke en stevige plaat van slechts 14mm dikte. De verzonken toiletzitting benadrukt de dunne rand, zelfs wanneer het deksel gesloten is, met inachtneming van de formele symmetrie van het The One toilet. De maten 52 x 35cm, de beschikbare kleuren: glossy white, matt black, red coral, glossy black, orange cameo; blue sapphire; matt white, zync yellow, grey olive.
Esagono wastafel
 

Esagono opzetwastafel

Esagono Artceram verrijkt de nieuwe collectie van opzetwastafels met 3D-texturen een extreem dunne rand. De opzetwastafel speelt met de hexagonale textuur in 3D die het spel van licht en schaduwen op het keramische oppervlak benadrukt. De wastafel wordt een charmant voorwerp, een juweel in de badkamer. De diameter is 44cm, hoogte bedraagt 14cm.

Texture douchebak
 
 
 

Texture H5 douchebak

Hidra Texture is een collectie van slanke, slechts 5cm hoge (H5), douchebakken, die het ritueel van het douchen veel meer ontspannend maakt door gebruik te maken van de eenvoudige textuur capitonné. Een textuur die middels massage een weldaad voor de voeten is die bijdraagt aan de totaal ontspannen douchebeleving. Naast massage voor de voeten werkt het ook als een anti-slip concept zodat douchen niet alleen comfortabel is maar vooral ook veilig. De Texture H5 douchebak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten: wit, zwart (glanzend en mat), grijs, groen, diepgroen en zand (mat). Maten in cm: 90x90, 72x90, 70x100, 70x120, 80x100, 80x120, 80x140.
 
Artceram The-One toilet

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over Hidra en Artceram The One


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Badkamers