Uw winkelwagen

HONEYWELL RONDOSTAT THERMOSTAAT

De nieuwe Rondostat Comfort Plus HR30-thermostaat van Honeywell

HoneywellHR30 Rondostat ComfortHoneywell heeft een nieuwe elektronische radiatorthemostaat regelaar op de markt gebracht: de Rondostat Comfort Plus HR30. Deze thermostaat valt vooral op door de revolutionaire elektronische radiatorthermostaatknop, die gebruikersgemak en elegant design samenbrengt. Deze thermostaatknoppen hebben een helder display, waardoor de instellingen altijd gemakkelijk te lezen en in te stellen zijn. Die worden weergegeven op een groot scherm, dat scharniert zodat het altijd in de optimale kijkhoek te draaien valt. Door middel van achtergrondverlichting kan het ook in donkere ruimtes of ’s avonds goed gezien worden.

 

De functionaliteit van een elektronische thermostaat

Met de Honeywell Rondostat Comfort Plus HR30 is het instellen van de verwarming eenvoudiger dan ooit. Op het scherm, dat bediend kan worden op de radiator maar ook losgehaald kan worden, kan de CV zeer precies ingesteld worden. Met veel programma’s en opties stel je de verwarming exact in zoals jij wil. Creëer een uitgebreid dagelijks schema, waarin je aangeeft welke kamers op welk tijdstip verwarmd moeten worden. Dit kun je automatisch doorsturen naar de andere thermostaten in je huis, om het programma te synchroniseren. Zo bespaar je een hoop energie: de Rondostat is tot wel dertig procent effectiever dan een gewone thermostaat.

Honeywell HR30 thermostaat
 

Bespaar energie en stel de verwarming flexibel in

Dankzij de geavanceerde technologie die verwerkt is in de Honeywell Rondostat Comfort Plus HR30, bespaar je automatisch energie. De thermostaat monitort constant de situatie, en sluit bijvoorbeeld de radiatorkleppen wanneer je een raam openzet. Ook is er een besparende modus ingebouwd, waarmee de temperatuur met 3 graden verlaagd wordt en restwarmte optimaal benut wordt. Met een blokkeerfunctie en een geheel geautomatiseerde vorstbewaking, die inschakelt bij temperaturen onder de 5 graden, beschermt de Rondostat zichzelf tegen mogelijke schade.

 

Gemakkelijk te monteren en in te stellen

De Rondostat Comfort Plus HR30 radiatorcontroller is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook simpel te installeren. Zonder veel problemen kan de Rondostat geïnstalleerd worden op alle bestaande radiatorkranen. Het programmeren is zeer eenvoudig: simpelweg taal, tijd en datum instellen en de Rondostat kan gebruikt worden. Door de thermostaat helemaal naar wens in te stellen, kun je veel geld besparen op de energierekening.

 


Gepubliceerd in: Radiatoren