Uw winkelwagen

HUPPE STUDIO BERLIN DOUCHECABINES

Huppe Studio Berlin.

Huppe Studio Berlin douchecabinePuristisch vormgegeven, duurzaam en perfect van kwaliteit. Maak kennis met Studio Berlin pure, de nieuwe serie van Hüppe. Het design is zeer exclusief en ontwor-pen door het succesvolle ontwerpbureau Phoenix Design. Het resultaat vervult ieders droomwensen, want Hüppe is authentiek en inspirerend en weet perfect aan de tendens van individualiteit tegemoet te komen!

 

De nieuwe serie bekoort niet alleen door het strakke design, maar vooral dankzij de bijzondere mogelijkheden van de beslagcollectie. Want de scharnieren, muurhoeken en grepen zijn in alle RAL-kleuren te leveren en in glanzend chroom, edelmat-chroom en glanzend goud. Bijzonder is de inlay die in een afwijkende kleur of materiaal is te leveren. Dit creëert exclusieve combinaties, zoals bijvoorbeeld een inlay in het wit in combinatie met de basis van chroom. Of zwart gecombineerd met glanzend goud. U kiest wat u wenst, uw lievelingskleuren zitten erbij.

 

Het assortiment van Hüppe Studio Berlin pure is onbegrensd. Voor iedere douche- of wellnessruimte is er een mooi model. Of het nu gaat om een Walk-In of bijzondere modellen voor in een hoek, nis of tegen een wand, met of zonder profielen, rond of hoekig, alles is mogelijk. Daarbij zorgen de barriërevrije instap en bijbehorende douchebakken voor nog meer veiligheid en comfort. Ook maatoplossingen met schuine kanten en uitsparingen zijn mogelijk zonder compromissen op het gebied van het design.

 

Wilt u absolute exclusiviteit dan biedt Hüppe als enige fabrikant decoraties van chroom, die in het glas zijn geïntegreerd. Ook hier kunt u kiezen uit negen inspirerende dessins. Heeft u behoefte aan meer intimiteit dan kunnen bijzondere sferen worden gecreëerd met de nieuwe zandstraaldecors of u kiest gekleurd glas (optiwhite, brons, groen of grijs) of structuurglas. Wilt u een exclusief motief in het glas, dan zijn familiewapens en teksten ook mogelijk. Deze zijn zowel positief als negatief (ruit gezandstraald, motief helder) in het glas aan te maken. Het onderhoudsvriendelijke "antiplaque" is standaard bij de prijs inbegrepen, evenals schuine kanten en uitsparingen.


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, douchecabine, Huppe