Uw winkelwagen

HUPPE STUDIO PARIS

Studio Paris

Huppe-Studio-ParisHuppe heeft het voor elkaar: met Studio Paris wordt een nieuwe richting ingeslagen op het gebied van douchewand systemen. Huppe zag de mogelijkheden voor vernieuwend design, en vroeg het internationaal succesvolle ontwerpbureau Phoenix Design om een impuls. Het resultaat is niet minder dan een doorbraak: Huppe Studio Paris. Studio Paris is een optelsom van een rechtlijnig design, een unieke beslagcollectie en een wereldprimeur: negen unieke chroomdecors in het glas.
De uitkomst is een inspiratiebron voor de badkamer-specialist. Een voedingsbodem voor individuele ideeën. De ontwerpers van Phoenix Design baseerden de elegante beslagcollectie op de zacht vloeiende lijnen van een druppel. Samen met de chroomdecors ontstond een collectie met een uniek karakter, waarin speelse en spiegelende effecten de aandacht trekken. Ook de vormgeving van  de afdichtingprofelen heeft de volledige aandacht van Phoenix Design gekregen.
Onbegrensde mogelijkheden Studio Paris schept nieuwe mogelijkheden voor iedere ruimte. Sokkels of schuine kanten, profelvrij glas of glas met een omlijsting, het kan. Evenals maatwerkoplossingen. Het exclusieve beslag van de Huppe Studio Paris is leverbaar in alle RAL-kleuren, daarnaast in metallieke oppervlakken als altmessing, gousmat, satinox, chroom en edelstaal look. De scharnieren en deurgrepen hebben een inlay die naar keuze leverbaar is in een afwijkende kleur. Ook dit past in het streven van Hüppe om ruimte te scheppen voor individuele creativiteit in de badkamer.


Gepubliceerd in: Badkamers, Douche Gerelateerde artikelen: douchecabines, Huppe, inloopdouche, Studio Paris