Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD DEA MET WATERVALSPOELTECHNIEK

Ideal Standard DEA nu ook uitgevoerd met Aquablade watervalspoeling

Ideal Standard Aquablade waterval spoeltechniekIdeal Standard heeft hun DEA serie wandclosets nu ook voorzien van hun revolutionaire Aquablade waterval spoeltechniek. Deze Aquablade spoeltechniek is door Ideal Standard zelf ontwikkeld. Ideal Standard gaat met de Aquablade Waterval spoeltechniek nu nog een stapje verder. Niet alleen in de techniek, maar ook op het gebied van comfort en design zijn hun rimfree toiletten het beste dat er verkrijgbaar is. De Watervaltechniek wordt mogelijk gemaakt doordat de spoelopening extra hoog gepositioneerd is. Vanaf de toiletrand zorgen 2 sterke waterstralen voor een enorm krachtige spoeling, terwijl er per spoeling toch maar slechts 4,5 liter water wordt verbruikt.
 

Ideale spoeling DEA wandcloset

Ideal Standard garandeert met deze nieuwe gepatenteerde technologie een reiniging van 100% van het gehele spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor een betere hygiëne en is het bovendien gemakkelijker schoon te maken. Alsof dat nog niet genoeg is het spoelen van deze wandclosets ook nog eens stiller dan met de conventionele spoeltechnieken. De luxueuze DEA collectie is vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde materialen. Ideal Standard maakt ook met deze serie optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de badkamer of toilet en worden de functionele aspecten op een optimale manier gecombineerd met hun ergonomische kennis.
Ideal Standard Aquablade hangtoilet
 

Eigentijdse vormen

De unieke vormgeving is doorgevoerd in alle keramische producten uit deze DEA-serie, van opbouwkommen en badkuipen tot ruime wastafels en moderne zuilwastafels. Alles in een unieke eigentijdse stijl. Zo ook het hangtoilet met Aquablade technologie en bevestigingen die verborgen zijn. Om het assortiment helemaal compleet te maken heeft Ideal Standard in deze serie ook verschillende spiegelkasten, voorzien van geïntegreerde ledverlichting, en diverse wastafelmeubels met diverse afmetingen. De esthetische vormgeving in combinatie met de tijdloze en bovenal perfectie functionaliteit zorgen ervoor dat deze DEA collectie van Ideal Standard elk type badkamer tot een plaatje maakt die zich kan meten met elke trend.

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Sanitair