Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD SLIMLINE 2

Ideal Standard Slimline 2

Ideal-Standard-Slimline-2De nieuwe Slimline 2 lijn biedt alle bestaande kenmerken van de originele lijn, aangevuld met nog meer functionaliteit, efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak. Met alle recente innovaties is Slimline 2 de kraan bij uitstek om de badkamer aan te passen of te optimaliseren tegen een betaalbare prijs.

SLIMLINE 2 biedt een volledige reeks kranen voor iedere ruimte in het huis: van wastafel, bidet, douche en bad/douche tot zelfs de keuken. Alle modellen binnen de Slimline 2 serie hebben een eenduidige vormgeving welke meer evenwicht en rust in het interieur brengen.

Deze kranen bieden buiten de voordelige prijs een aantal belangrijke troeven:

De Click cartouche zorgt voor een waterbesparing tot 50%.

In deze tijd waar men meer en meer ecologisch en economisch verantwoord omspringt met water, is dit uiteraard een belangrijk argument. Daarnaast heeft Ideal Standard de Click cartouche ook voorzien van een temperatuur begrenzing.

Slimline 2 biedt een eersteklas straalregelaar die met zijn unieke constructie kalkaanslag reduceert. Zelfs na jarenlang bloot te zijn gesteld aan kalkaanslag, produceert deze straalregelaar een rechte, ronde en spatvrije waterstraal.

Alle bad/douche opbouwkranen (behalve de versie met lange buisuitloop) zijn uitgerust met een automatische omstelling.

Ideal Standard richt zich speciaal op het installatie gemak van haar producten. Het probleem om een kraan perfect op een wastafel te centreren is bij elke installateur bekend. Dit kost tijd en dus geld. De oplossing is Easy Fix. De rubberen centreer- en afdichtingsring zorgt voor een eenvoudige positionering en een maximale afdichting. Tevens vormen het bevestigingsplaatje en rubberen dichting bij Easy Fix één geheel en kan dit in één beweging geplaatst worden.

Alle voordelen van deze kranenserie opgeteld zorgen ervoor dat de Slimline 2 van Ideal Standard een functionele kranenserie is, met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Ideal Standard, kleine badkamer, Sanitair, Slimline, wandcloset, wastafels