Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD TONAX DOUCHE BELEVING

Tonax douche

ideal_standard_tonax

Tonax: één douche, een wereld van ervaringen

Om dé douche van de toekomst te ontwerpen, deed Ideal Standard een beroep op de 4 decennia ervaring van de in Milaan gevestigde designer Marc Sadler. Het resultaat? "Tonax", een "superdouche"-combinatie van regendouche, massagejets, Turks stoombad (hammam), aroma- en chromotherapie. Naargelang je stemming of behoefte doe je een beroep op Tonax voor een rustgevende massage of revitaliserende opkikker. Kortom, stress heeft geen schijn van kans tegen het wellnessarsenaal dat Tonax in de strijd werpt.

Regen- en handdouche: de ingebouwde plafonddouche met 40 stralen warm water, inclusief een tropische regenfunctie van subtiele verfrissing voor de liefhebbers, garandeert échte ontspanning. De handdouche uit het ergonomisch ontworpen Senses-gamma (zie verderop) is voorzien van vier verschillende standen voor het gewenste effect op "Body & Mind".

Turks Bad: hierin komen moderne technologie en antieke traditie samen. Het bad, dat is uitgerust met aromatherapie, is de gedroomde stressremedie en de ultieme weldaad voor de huid. Er is een comfortabel douchezitje ingebouwd om optimaal van de etherische oliën te genieten.

Hydromassage: 60 krachtige zijwaartse en 20 verticale massagestralen zorgen voor een hemelse ontspanning van nek- en rugspieren. Zelfs met koud water, want dat stimuleert onmiddellijk de bloedsomloop!

Opties voor een persoonlijke touch:

Douchewand: kies de achtergrond die aansluit bij de rest van de badkamer! Er is keuze uit gekleurd glas, mozaïek of spiegelglas. Het is bovendien ook mogelijk om de douchewand zelf te betegelen, in lijn met de bestaande badkamertegels.

Chromotherapie: Chromotherapie is een oosterse therapie die de gezondheid van lichaam en geest bevordert door middel van kleuren en licht. Ook hier kan je weer handig switchen tussen het brede kleurenpalet, voor elke stemming en op elk ogenblik. Chromotherapie is enkel in de luxe-versie "Supreme Wellness System" verkrijgbaar.

Slimme details voor comfort en veiligheid

Bij het ontwerp van Tonax werd geen enkel detail over het hoofd gezien. Om er enkele te noemen:

- Een hittebestendige thermostaat regelt de watertoevoer, behoudt de ideale temperatuur en waarborgt de veiligheid.

- Drie opbergplaatsen met spiegelachtergrond bieden noodzakelijke ruimte voor verzorgingsproducten, evenals een plaatsje voor het reservoir van de optionele aromatherapie.

- Met een extern aansluitingspunt voor de audiospeler (MP3, iPod), gecombineerd met interne luidsprekers, wordt 100% veilig muziek luisteren de slagroom op de taart van de dagelijkse douchebelevenis.

- Revolutionaire materialen, zoals het lichte en geluiddempende polyurethaan, dat glad en naadloos verwerkt wordt en de uitgekiende verborgen afvoer, maken Tonax bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Ook de glazen panelen (6 mm veiligheidsglas) sluiten naadloos op elkaar aan, zodat er zich geen spatje vuil kan nestelen en een gemakkelijk onderhoud verzekerd is.

Tonax is verkrijgbaar in een rechthoekige of vierkante vorm met afmetingen van 75 x 90, 90 x 90 en 120 x 80 cm en in drie uitvoeringen: Jet, Wellness en Supreme Wellness.


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, Ideal Standard, Kranen, Sanitair