Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD STRADA VOOR DE MODERNE BADKAMER

Ideal Standard Strada

Ideal Standard StradaIdeal Standard zorgt met de nieuwe wastafellijn Strada voor eigentijdse accenten in puristisch vormgegeven badkamers. De strakke rechtlijnige basisvorm van de Strada wastafels gaat helemaal mee in de actuele trend naar heldere minimalistische interieurs en biedt met diverse variaties volop speelruimte voor het creëren van moderne badkamers. De rechthoekige vorm is het kenmerkende designelement van Strada. Met name deze vorm verleent een bijzonder aparte uitstraling aan de collectie omdat op deze wijze functionaliteit en rationaliteit - beperkt tot in essentie - harmonisch samenvloeien. De heldere basisvorm wordt geperfectioneerd door de ranke zijkanten van de wastafel.

Het Ideal Standard Strada programma omvat wastafels van 90, 70, 60 cm en 50 cm breed, geschikt voor een klassieke wandmontage, een opzetwastafel van 60 cm met kraangat en aan de achterzijde geglazuurd. Daarnaast is er ook een opzetwastafel van 50 cm zonder kraangat die gecombineerd kan worden met een zelfdragende meubelconsole. In aanvulling daarop is ook een rechthoekige inbouwwastafel van 60 cm leverbaar alsmede een bijpassende onderbouwwastafel van 50 cm voor de montage in respectievelijk onder een granieten- of houtenblad.

Door de vele variaties is de collectie ideaal voor een toepassing in moderne badkamers en designhotels en wordt de Strada serie in combinatie met de bijpassende meubel- en spiegelaccessoires tot een geliefd interieurproduct voor design minnende mensen die duidelijke accenten in hun badkamer willen aanbrengen.

Kubistische badmeubels

Het meubelprogramma omvat onderkasten in de afmetingen 140, 105, 90, 70, 60, 50 cm. Deze zijn te combineren met een hoge kast en een wandkast in de tinten hoogglans wit en hoogglans grijs gelakt. Door de hoge fabricage- en materiaalkwaliteit, in combinatie met strakke vormen, kunnen deze badkamermeubels individueel worden gebruikt en ontstaan stijlvolle accenten. Uittrekbare lades en kasten bieden royale bergruimte en zijn met een soft closing mechanisme uitgerust - voor een zachte en stille sluiting. Het geheel wordt gecompleteerd met spiegels met verlichting in de maten 140, 105, 90, 70, 60, 50 cm.

De nieuwe Ideal Standard Strada serie wordt gecompleteerd door het strak vormgegeven nieuwe Mia wandcloset en -bidet. Beide zijn voorzien van de onzichtbare bevestigingen die de puurheid van het design verder benadrukken. De optie voor een slow closing zitting en -deksel zorgt voor een zachte sluiting, geen lawaai of gekneusde vingers. Tot slot vormen de Strada en Mia serie een perfecte symbiose met de kubistisch gevormde Neon kranenserie van Jado


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Ideal Standard, Sanitair, toilet, wandcloset, wastafels