Uw winkelwagen

IDEALRAIN VAN IDEAL STANDARD SLANKE DOUCHEKOPPEN

Idealrain.


Voor een harmonieus en ontspannen begin van de dag neemt u een heerlijk verwennende douche. Of men daarvoor nu een krachtige waterstraal of weldadig parelend water prefereert de Idealrain collectie van Ideal Standard stelt u in staat om van iedere ochtend een ideaal douchemoment te maken. De superslank geconstrueerde douchekoppen uit de nieuwe serie vallen op door hun intelligente en functionele design dat alledaags gebruikscomfort met een eigentijdse, elegant gladde afwerking combineert.

Verbeterde techniek - meer douchecomfort.

Tot het Idealrain assortiment, dat door het gerenommeerde designteam Artefact onder de regie van Thomas Fiegl en Achim Pohl werd ontworpen, behoren handdouches en regendouches alsmede de bijpassende douchesystemen met een comfortabele regendouche. Het design van de handdouches met de heldere vorm en de rechte contouren worden gekenmerkt door een uitermate vlakke douchekop als ook door een groot straaloppervlak tot wel 140 mm doorsnee. Alle componenten worden gekenmerkt door optimale functionaliteit. De ergonomisch vin-vormige omstelling kan heel eenvoudig met de duim op normaal, regen of op massage worden ingesteld. Bovendien zorgt een straalhoek van tien graden voor een optimaal straalbeeld - aan alle wensen van de veeleisende douchegebruiker wordt daarmee voldaan. Ook na de douche is er comfort. Het design is niet alleen makkelijk te reinigen, ook de uit siliconen vervaardigde antikalk-nozzles gaan kalkafzetting effectief tegen.

Het uitgebreide productprogramma biedt oplossingen voor alle situaties.

Tot het Idealrain productprogramma behoren maar liefst acht verschillende handdouches. De handdouches hebben een diamater van 80, 100, 120 of 140 mm en zijn allemaal beschikbaar met één of drie functies. De perfecte aanvulling op de Idealrain handdouches zijn de bijpassende metalen regendouches met een zeer vlakke hoogte van slechts 11 mm. Voor een optimaal wellness-gevoel biedt het assortiment regendouches in drie ronde uitvoeringen met een diameter van 100, 200 en 300 mm. Deze kunnen gecombineerd worden met een plafondbevestiging of wandbevestiging in twee verschillende lengtes. Daarnaast omvat het assortiment ook diverse douchesystemen waaronder de variant met de nieuwe Ceratherm 100 thermostaat met bovenaansluiting. Alle douchesystemen zijn standaard voorzien van de zeer comfortabele 200 mm regendouche en een 100 mm handdouche met drie functies. De omstelling voor het kiezen van de regen- of handdouche is volledig geïntegreerd in de volumegreep en is tevens voorzien van een eco functie. Tot slot zijn er ook nog universele douchesystemen die voor renovatiedoeleinden gebruikt kunnen worden. Er zijn varianten beschikbaar die gecombineerd kunnen worden met bestaande op- of inbouw kranen.

Unieke douchebeleving met weinig waterverbruik.

Opmerkelijk is bovendien het geringe waterverbruik van de handdouches. Terwijl conventionele handdouches twaalf liter per minuut nodig hebben, reduceert de innovatieve waterbesparingstechniek het verbruik tot slechts acht liter per minuut zonder het douchecomfort te beperken. Daarmee wordt niet alleen geld bespaard, maar ook het milieu ontzien.


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, douchekop, Ideal Standard, Regendouche