Uw winkelwagen

INBANI ORIGIN BADKAMER COLLECTIE

Toewijding, precisie en kunst creëren Origin

Inbani Origin badkamerDe innovatieve Spaanse producent van meubel en premium badkamer collecties Inbani heeft in 2017 de Design Plus prijs ontvangen voor zijn Origin collectie. Ontworpen door Seoul Seung-Yong Song, is Origin gebaseerd op oosterse inspiratie en vormen. Het woord oorsprong, in de zin van achtergrond en afkomst, neemt ons mee terug naar het begin van vakmanschap en industrie. Door de verschillende fabricagetechnieken die worden gebruikt in hout, metaal, glas, etc.. is elk passend bij het andere met een precieze balans tussen de verschillende materialen.
 
De wastafels van Ceramilux hebben een vorm die doet denken aan pottenbakkers die hun schalen creëren, of aan een beeldhouwer die met marmer werkt en de ruimte in een traditionele sfeer decoreert. Elk element is gemaakt met toewijding, precisie en kunst. Zoals bedrijfsdirecteur Fran Serrano opmerkt: "elk product is benaderd als een herinterpretatie van elementen uit het verleden, met toevoeging van onze eigen verfijnde, minimalistische visie. De Inbani Origin badkamer was een belangrijke stap voor ons en we hebben het "The New Shapes" genoemd.
 
Inbani Origin badkamer
 

Design Plus award

De subtiel vervaardigde wastafels uit de Origin badkamer serie, de elegantie van armaturen met uiterst nauwkeurige componenten, gedrenkt in een sfeer van traditie en cultuur, hebben zeker hun invloed gehad op de Design Plus jury. Het ontwerp, de innovatie en de kwaliteit van de stukken in deze zaal werden dan ook door hen als bijzonder innovatief design gekenmerkt. De juryleden moesten kiezen uit één van de meer dan 150 producten uit 19 verschillende landen. Na een strenge analyse van de ontwerpkwaliteit, het globale concept, het bereikte niveau van innovatie, de gebruikte materialen en andere technische en milieunormen werd Inbani Origin als winnaar geselecteerd. De Design Plus award is de laatste in een reeks lofbetuigingen, in de nasleep van prijzen in 2007, 2011 en 2015 voor respectievelijk hun Tambo-, Structuur- en Bowl-collecties.
 
Inbani Origin badkamer
 

Inbani biedt badkamerbeleving van een ander niveau

Inbani werd in 2004 opgericht om een nieuwe benadering van de markt te brengen, waardoor een ander soort badkamerbeleving ontstaat. Het wordt bepaald door zijn toewijding aan technologie en vastberadenheid om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een groter persoonlijk welzijn. Het interne ontwerpteam staat synoniem voor veelzijdigheid, bescheidenheid en professionaliteit, terwijl het bedrijf ook partnerships heeft met gerenommeerde internationale ontwerpers zoals Arik Levy, Norm Architects en Francesc Rifé. De producten worden verkocht in meer dan 40 landen en hebben prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot.
 
Inbani Origin badkamer
 
 
 
 
 
 
Inbani Origin badkamer
 
 
 
 
 
 
Inbani Origin badkamer
 
 
 
 
 
 
Inbani Origin badkamer


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Badkamers