Uw winkelwagen

INBOUW THERMOSTAATKRAAN HANSGROHE RAINBRAIN

Inbouw thermostaatkraan

Inbouw thermostaatkraan. Afhankelijk van het aantal douches, bedieningscomfort bedieningscomfort en design kunt u uit verschillende kranen kiezen. Opbouwkranen worden direct op de muur gemonteerd. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen ééngreepsmengkranen en comfortabele inbouw thermostaatkraan. Bij de inbouwuitvoering wordt het kraanhuis in de muur verwerkt. Omdat hierbij alleen nog de greep en een rozet zichtbaar zijn, ontstaat er een heldere vormgeving – en meer bewegingsruimte. Hoe meer functies, des te complexer het installatiewerk achter de muur. Welk doucheprogramma u ook kiest, van eenvoudige handdouche tot radiografische bediening, Hansgrohe heeft voor iedere douchewens een oplossing.
inbouw-thermostaatkraan-mechanisch
Inbouw thermostaatkraan – voor 3 douches, mechanisch.
De iControl, op basis van de iBox universal, functioneert in combinatie met een inbouwthermostaat. Hierbij is het mogelijk met slechts één bedieningselement 3 verschillende douches in- en uit- te schakelen.
inbouw-thermostaatkraan-electonisch
Inbouw thermostaatkraan – voor 3 douches, elektronisch.
De iControl mobile functioneert op basis van de iBox universal en zorgt voor digitale techniek in de badkamer. Het bedieningselement kan losgekoppeld worden en als afstandsbediening gebruikt worden. Zo kan de douche al van buiten de badkamer aangezet worden en heeft het water de gewenste temperatuur bereikt zodra u eronder stapt.

inbouw-thermostaatkraan-rainbrain
RainBrain – elektronisch bedienings systeem voor 5 verschillende douches.
Met het RainBrain Touchscreen wordt douchen pas écht een plezier. Alle douchefuncties kunnen met een lichte aanraking van uw vinger bediend worden. Van de keuze van het soort douche en straalsoort tot en met de verlichting. Zelfs uw eigen muziek – deze kan direct van uw iPod overgenomen worden.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Hansgrohe, Kranen, thermostaatkraan