Uw winkelwagen

INNOVATIEVE IXMO KRANEN VAN KEUCO

De IXMO kraan van KEUCO is een innovatief understatement aan de wastafel

Keuco IXMO kraan wandMeer doen met minder - zo luidt het basisprincipe van IXMO. Met een unieke bundeling van functies en minimalistisch design offreren de innovatieve armaturen van KEUCO een ongekende vrijheid bij de planning van douche en bad. De wereld van IXMO neemt nu ook een kijkje bij de wastafel en presenteert een kraan die de wanduitloop en de éénhendelmengkraan in één element verenigd.
 

Perfecte eenheid uit wanduitloop en éénhendelmengkraan

Het speciale: door de intelligente combinatie van de wanduitloop en de éénhendelmengkraan heeft de wastafel maar één enkele in- en uitgang in de wand nodig. Zo krijgt de wastafel een kostbare, nette uitstraling en is zodoende heel eenvoudig in onderhoud. Minimalistisch design voor de badkamer met een maximaal aan comfort en een minimale installatie inspanning. Het feit dat er maar één aansluitpunt moet gemonteerd worden, zorgt voor een uiterst eenvoudige en snelle installatie door de installateur: inbouwen en leidingen aansluiten. De geringe inbouwdiepte kan dankzij intelligente diepteverstelling van 70 tot 100 mm flexibel en onbeperkt ingesteld worden. Als laatste alleen nog de afwerkingset installeren.

KEUCO IXMO wandkraan
 
Voor individuele wastafelplanningen heeft u keuze uit 3 uitlooplengten. Net zoals de andere KEUCO IXMO producten heeft de IXMO wastafel een visueel ingetogen rozet, rond of vierkant met een diameter en een lengte van 72 mm. Een uitbreiding van de bestaande KEUCO IXMO kranen die, vanuit het design bezien, een unieke kraan aan de badkamer toevoegt.

 


Gepubliceerd in: Kranen